Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, June 12, 2011

Notice : Planning to restock Ariana Long Skirt! Kali Ketujuh! (Order Closed)

Posted by chantekdress at 5:12 PM
 GOOD NEWS! 

Chantekdress akan restock lagi Ariana Long Skirt,
memandangkan banyak permintaan.

Lebih 150pc sold batch before this.

SKIRT ARIANA

Ada 8 warna semuanya (sebelum ni 5 warna).
Jom chantekdress tunjukkan macam mana
gadis-gadis semasa diluar sana untuk gayakan skirt ariana ini..


Gaya ke office atau kelas

Gaya santai, jalan-jalan, tengok muvie dan shopping.




Lagi style from fashion show

  Pic credit to : Google



 
  Pic credit to : Google


 
  Pic credit to : Google


  Pic credit to : Google


   Pic credit to : Maysaa


Ok, sekarang jom tengok warna skirt apa yang chantekdress ada. 


Dari kiri : SKIRT-010 (White), SKIRT-009 (Maroon Red), dan SKIRT-007 (Turquoise)



 Dari kiri : SKIRT-004 (Black) dan SKIRT-005 (Brown)


 Dari kiri : SKIRT-006 (Grey) dan SKIRT-008 (Purple)


Dan satu warna baru!


SKIRT-011 (Light Brown)

 

BERITA BAIK!

Kalau beli lebih dari satu, chantekdress akan bagi potongan
harga istimewa!

Beli 1 - RM42 sehelai
Beli 2 - RM39 sehelai
Beli 3 - RM37 sehelai

Lebih dari 3? Harga special akan kami bagi!

Jadi, untuk lebih jimat, boleh pakat dengan kawan2 kuliah
atau kawan2 office atau sesiapa sahaja yang sukakan Ariana Long Skirt! :)

Kebanyakkan yang dah receive skirt ni, semuanya kata :
-sangat selesa
-mudah nak padankan dengan mana-mana baju
(ada juga yang ambil semua warna)
-cantik
-murah dan harga berpatutan.

Mulai batch kelima skirt, ianya ada 2 saiz, iaitu saiz A (muat S to M), dan saiz B (muat L to XL)


Berikut ialah saiz bagi setiap skirt.

Saiz A :

Ukur Lilit :

Panjang Skirt : 36 inch
Pinggang : It can fit from 23 inch until 27 inch
Pinggul : It can fit from 30 inch until 36 inch


Saiz B :

Ukur Lilit :

Panjang Skirt : 38 inch
Pinggang : It can fit from 26 inch until 33 inch
Pinggul : It can fit from 33 inch until 42 inch

Jadi, tolong buat pilihan saiz yang betul. Kadang-kadang ada juga orang yang saiz kecil ambil saiz besar sebab saiz besar labuh sikit. Saiz A dan B hanya beza 2 inch sahaja.

Notes : Only Brown, Grey dan Purple saiz B sahaja yang tak ada.


Kepada sesiapa yang berminat, boleh isi form
atau email pada chantekdress@gmail.com
atau sms 0192327637
Tarikh tutup order : 17 June 2011, Jumaat pada pukul 11.59 malam


Chantekdress perlukan deposit samada half (RM20) atau full payment (RM42).

Ini kerana untuk mengelakkan backout buyers.



Sekian..

Terima kasih ye... ;)


4 comments:

syafika comot on June 12, 2011 at 6:05 PM said...
This comment has been removed by the author.
Butik qasseh wanita @ Decomania @ kids Collection on June 18, 2011 at 2:47 AM said...

tolong sgt2 restock lagi skirt nie...sdh sgt tk smpt grab..

Salbiah Zakeri on June 27, 2011 at 2:05 PM said...

yg ni xde lg ke?

Emma on June 27, 2011 at 9:30 PM said...

bila restock atau pre order lagi ya? dah lama saya mencari long skirt sebegini..saiz B semua warna yang available..nanti email saya ya emma_hafidza@yahoo.com

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress