Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Monday, June 20, 2011

Perbezaan antara dua jenis skirt

Posted by chantekdress at 2:00 PM
Salam semua!

Good news! Insyaallah  dalam minggu ni chantekdress akan keluarkan Amy Suhana Skirt kegilaan ramai. Diharap anda semua bersabar ya.
Ok, dibawah ni adalah perbezaan diantara Ariana Long Skirt dan Amy Suhana Skirt.
Masih ada yang keliru, jadi, sebab itu kami letakkan perbezaan ni. 



Ariana Skirt ialah ready stock, manakala Amy Suhana Skirt ni custom by our tailor. 
Selain itu, material skirt ini lain-lain ye. Ariana Skirt material jersey dan Amy suhana Skirt material cotton sedap.. Ariana tak ada zip, manakala Amy Suhana ada zip.

Untuk stock Amy Suhana terbaru yang akan kami keluarkan minggu ni :
  1. Ada 7 warna terbaru
  2. Ada yang tak ada zip, kami buatkan getah pinggang yang cantik!
  3. Dan.. Design baru... 
Nak tengok? 
Haa itu kena tunggu update terbaru dalam minggu ni. Jangan lupa like our facebook untuk  tahu info dengan lebih cepat..

Like Facebook Chantekdress : http://www.facebook.com/chantekdress
Owner chantekdress (untuk tanya, mesej, atau apa2 saja) : http://www.facebook.com/misschantekdress

Ok bye byee..

1 comments:

cik mas on June 22, 2011 at 7:50 PM said...

dear, buat lah banyak skit saiz. sy minat pakai skirt tapi tu lah, mslh saiz.. sbb sy tinggi. 38 tu pun singkat :(

sedihnya...

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress