Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, July 16, 2014

Herskin - The Skin You Deserve!

Posted by chantekdress at 1:52 PM 0 comments







Herskin™ menawarkan 2 produk / pakej :
1) FACIAL CLEANSING BAR - RM60.00
2) FLAWLESS SKIN TOTAL REPAIR SET - RM220.00

Herskin™ - Flawless Skin Total Repair Set adalah skincare set yang anda cari-cari selama ini! Dihasilkan dari 100% bahan semula jadi, kini anda tak perlu risau lagi tentang kesan sampingan yang memudaratkan!

Produk ini diilhamkan oleh Puan Hani Elia Rousli, pengasas busana tudung terkenal Malaysia; Al-Humaira' Contemporary.

Herskin™ - Facial Cleansing Bar / Flawless Skin Total Repair Set ini tahan dan boleh digunakan selama sebulan atau lebih!

Herskin™ - Flawless Skin Total Repair Set ini mengandungi 4 produk asas untuk penjagaan wajah, terdiri dari Facial Cleansing Bar, Skin Toner, Day Cream SPF 30 dan Night Cream. Cukup lengkap hinggakan anda tidak perlukan yang lain lagi.

4 produk asas tersebut ialah :

i) FACIAL CLEANSING BAR
Gabungan semula jadi seperti madu, minyak argan, minyak jojoba, ekstrak timun serta kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi menjadikannya pembersih kulit dengan pH yang seimbang, sempurna dan lembut pada kulit.

ii) SKIN TONER
Membantu membersih, mencerahkan kulit dan mengecilkan liang pori serta memelihara tahap pH semula jadi kulit tanpa sebarang pengelupasan.

iii) DAY CREAM SPF 30
Krim yang bertekstur ringan ini juga berupaya memperlahankan tanda penuaan kulit yang aktif dengan bahan-bahan semula jadi seperti Alpha Arbutin, Vitamin B3 dan Vitamin C.

iv) NIGHT CREAM
Dengan bahan-bahan aktif hebat seperti minyak argan dan Vitamin E, krim malam ini berfungsi mengurangkan kedutan serta memperbaiki dan menyuburkan kulit semasa anda tidur.

Herskin™ "Flawless Skin Total Repair Set" selamat dan lulus KKM amat sesuai untuk semua jenis kulit dan umur. Skincare set ini akan membantu anda :

- Merawat kulit berjerawat dan menghilangkan parut jerawat.
- Mengawal pengeluaran sebum untuk kulit berminyak.
- Mengurangkan jeragat pada kulit wajah.
- Melembabkan semula kulit wajah yang terlalu kering.
- Merawat dan melambatkan proses kedutan kulit wajah.
- Mengecilkan liang pori.
- Menjadikan tona kulit wajah lebih sekata.
- Dan merawat pelbagai lagi masalah kulit wajah yang anda hadapi.

Definisi kecantikan Herskin™ - Kulit wajah yang sihat.
- Tiada pengelupasan.
- Tidak membahayakan kulit dan kesihatan.
- Kulit terjaga dari luar dan dalam. Lihat perubahan seawal 1 minggu!
- Formulasi dari bahan semula jadi.
- Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit dan usia.
- Memulihara hampir kesemua masalah kulit. 

Herskin™ Flawless Skin Total Repair Set juga :
- Keluaran bumiputera muslim.
- Produk berstatus GMP Certified.
- Selamat dan berkesan. Mendapat kelulusan dari KKM.
- Tanpa bahan terlarang dan berbahaya seperti hydroquinone, merkuri dll.
- 100% natural base dan sesuai untuk semua jenis kulit dan umur.

=================================

Cara Penggunaan :
► Cuci muka dengan Facial Cleansing Bar.
► Sapukan Skin Toner ke seluruh kulit wajah.
► Sapukan Day Cream SPF 30 (siang).
► Sapukan Night Cream (malam).

Kesan Terbaik :
► 2 kali sehari.
► Gunakan pada waktu pagi & malam.

=================================

Proses :
PEMBERSIHAN
- Pertama sekali, Herskin™ akan membersihkan segala toksin / kotoran yang tertanam di dalam kulit wajah dan untuk sesetengah orang, jerawat mungkin akan keluar untuk tempoh beberapa hari semasa proses pembersihan ini.
RAWATAN
- Setelah proses pembersihan selesai dalam beberapa hari, Herskin™ akan terus merawat kulit anda dan perubahan akan dapat dilihat dengan ketara seawal seminggu penggunaan. Jerawat hilang, kulit wajah semakin flawless dan cantik berseri secara semula jadi.

* Perubahan setiap orang adalah berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

=================================

HARGA FACIAL CLEANSING BAR only - Sesuai untuk yang ingin mencuba dahulu.
RM60.00 (Semenanjung Malaysia)
RM63.00 (Sabah dan Sarawak)

UNTUK PEMBELIAN : SMS / WHATSAPP 
FCB ke 011-2344 9985

=================================

HARGA SET LENGKAP (4 in 1) - Untuk kesan yang optimum!
RM220.00 (Semenanjung Malaysia)
RM230.00 (Sabah dan Sarawak)

UNTUK PEMBELIAN : 

SMS / WHATSAPP/CALL/TELEGRAM KE Number 019 232 7637
SMS / WHATSAPP/CALL/TELEGRAM KE Number 019 232 7637
SMS / WHATSAPP/CALL/TELEGRAM KE Number 019 232 7637


=================================

PERCUMA!


Pembayaran pada hari yang sama anda order akan menerima 

► FREE POSTAGE bernilai RM10.00 (untuk pelanggan Malaysia sahaja).
► FREE GIFT (Sementara stok masih ada)

Herskin™ - THE SKIN YOU DESERVE

Monday, May 19, 2014

Inaara Square Tudung for Raya

Posted by chantekdress at 10:00 AM 0 comments
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS/whatsapp me at 019 232 7637. Thank you. :)



Salam all.

Update terbaru kami ialah square tudung!
Ramai yang pernah pakai square tudung kan? Actually, nama lain ialah tudung bawal. Tapi square tudung kami kali ini bukan dibuat daripada material bawal, tetapi dibuat dengan material creepe. 
Ala-ala material tudung akel gitu.

Mudah dibentuk! Cantik! Murah! dan Mampu milik.
Macam macam style uolls boleh buat. Nak pakai macam shawl pon boleh, nak pakai macam ala ala FAREEDA pon boleh, nak pakai macam biasa pon boleh. semua tu bergantung pada kretiviti anda.

Perlu diingatkan, setiap corak mungkin tak sama sebab ianya dilukis.. Perbezaannya hanya pada bunga, tapi lain2 sama. Mungkin ada bunga 5 kelopak, ada bunga 6 kelopak.
Namun, kualiti dan warna adalah SAMA..









Code : Inaara Square Tudung code TDG-001
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Maroon
Material : Akel
Status : Available!

Code : Inaara Square Tudung code TDG-002
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Akel
Status : Available!




Code : Inaara Square Tudung code TDG-003
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Mint
Material : Akel
Status : Available!



Code : Inaara Square Tudung code TDG-004
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Akel
Status : Available!




Code : Inaara Square Tudung code TDG-005
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Purple
Material : Akel
Status : Available!



Code : Inaara Square Tudung code TDG-006
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Green
Material : Akel
Status : Available!



 Code : Inaara Square Tudung code TDG-007
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Akel
Status : Available!


 Code : Inaara Square Tudung code TDG-008
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Akel
Status : Available!





INAARA SQUARE TUDUNG VERSION 2


 Berikut ialah Inaara Square Tudung yang sama tapi coraknya agak berlainan dari yang atas. Bunganya lebih memanjang dan hanya ada dua warna iaitu maroon dan pink. Namun, untuk warna pink maaf tiada model gayakan.



 Code : Inaara Square Tudung code TDG-009
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Maroon
Material : Akel
Status : Sold Out!

 Code : Inaara Square Tudung code TDG-010
Price : RM27 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Akel
Status : Sold Out!






Next Update - Square tudung

Posted by chantekdress at 12:23 AM 0 comments



Tuesday, March 4, 2014

Batch 142 : Paisley Blouse - 3 Designs

Posted by chantekdress at 10:00 AM 3 comments
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)

Salam all.. Update kali ni kami keluarkan blouse atau kemeja yang cantik untuk dipakai kemana mana. casual, cantik dan bergaya. 
Berita baik! Juga sesuai untuk ibu2 yang menyusu, kira breast feed friendly lah! Mudah tau

Hanya RM45 untuk setiap baju,kecuali Azalea Plus Size Blouse, harganya RM55


ADEENA PAISLEY BLOUSE

MEASUREMENT FOR ADEENA PAISLEY BLOUSE
Labuh dari bahu  : 28 inch
Panjang lengan  : 21 inch
Bahu : Fits until 15 inch
Dada : Fits until 36 inch
Pinggang :Fits until 28 inch
Pinggul : Fits until 38 inch
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)



 Code : Adeena Paisley Blouse TOPS-0196
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!




 Code : Adeena Paisley Blouse TOPS-0197
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!



 Code : Adeena Paisley Blouse TOPS-0198
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : White
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!



IXORA PAISLEY BLOUSE

MEASUREMENT FOR IXORA  PAISLEY BLOUSE
Labuh dari bahu  : 27 inch
Panjang lengan  : 20 inch
Bahu : Fits until 15 inch
Dada : Fits until 36 inch
Pinggang :Fits until 28 inch
Pinggul : Fits until 38 inch
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)

  Code : Ixora Paisley Blouse TOPS-0199
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Beige
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!



 Code : Ixora Paisley Blouse TOPS-0200
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!






 Code : Ixora Paisley Blouse TOPS-0201
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Red
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!





AZALEA PLUS SIZE PAISLEY BLOUSE

Ini special! Ramai customer yang request minta keluarkan dress dress bersaiz besar. Insyaallah, kami cuba. Ini salah satu daripadanya.
Azalea plus size paisley blouse. Cantik, corak yang kecil, sesuai untuk gadis bersaiz besar..

Sesuai juga untuk ibu menyusu, ada button yang boleh dibuka.

MEASUREMENT FOR AZALEA PLUS SIZE  PAISLEY BLOUSE
Labuh dari bahu  : 32 inch
Panjang lengan  : 21 inch
Bahu : Fits until 17 inch
Dada : Fits until 40 inch
Pinggang :Fits until 34 inch
Pinggul : Fits until 44 inch
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)




 Code : Azalea Plus Size Paisley Blouse TOPS-0202
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!



 Code : Azalea Plus Size Paisley Blouse TOPS-0203
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Green
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!
*Maaf warna lari sikit. Warna sebenar ialah hijau pekat nak kearah biru.




 Code : Azalea Plus Size Paisley Blouse TOPS-0204
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Magenta
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!





Monday, February 10, 2014

Batch 141 : Roxanne Long Cardi

Posted by chantekdress at 10:00 AM 2 comments

Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)


ROXANNE LONG CARDI

Cardigan datang lagi! Mudah je nak pakai. Dibuat dari cotton yang selesa, tak panas, sesuai benar la dengan cuaca di Malaysia yang panas ni kan.

Hanya sarungkan dengan tops, atau singlet, atau sleeveless maxi dress, anda dah boleh berfesyen. 
Dapatkan segera.

Jasmin Hamid is wearing Roxanne Long Cardi and Adelia Maxi Mustard as Datin Raudah in #chef the series Astro

  Code : Roxanne Long Cardigan CARDI-037
Price : RM48 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Brown
Material : Superb Cotton
Ukuran :  Free Size
Status : Sold Out!




   Code : Roxanne Long Cardigan CARDI-038
Price : RM48 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Turquoise
Material : Superb Cotton
Ukuran :  Free Size
Status : Available!






   Code : Roxanne Long Cardigan CARDI-039
Price : RM48 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Red
Material : Superb Cotton
Ukuran :  Free Size
Status : Available!






   Code : Roxanne Long Cardigan CARDI-040
Price : RM48 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Superb Cotton
Ukuran :  Free Size
Status : Available!





  Code : Roxanne Long Cardigan CARDI-041
Price : RM48 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Superb Cotton
Ukuran :  Free Size
Status : Sold Out!





 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress