Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Friday, June 24, 2011

Batch 42 : Special Amy Suhana Skirt and Long Sleeve Blouse

Posted by chantekdress at 9:59 AM
Assalamualaikum.
Seperti yang dijanjikan, chantekdress update skirt kegilaan ramai, iaitu
AMY SUHANA SKIRT!

Apa yang menariknya, chantekdress telah 'mentransformerkan' skirt ni kepada 2 design.
Ada yang design riben, dan ada juga design yang tak ada zip. 

Juga, ada beberapa jenis skirt yang menggunakan kain lycra. Kenapa lycra?
Sebab lycra cantik, berat dan flow nya cantik.

Jom kita tengok apa yang ada..
Opss, jangan lupa scroll sampai habis. Kami ada blouse baru, iaitu Katy Long Sleeve Blouse.
Sangat sesuailah dengan Amy Suhana Skirt ni!

Jom cuci mata tengok model-model ni menggayakan Amy Suhana Skirt

AMY SUHANA SKIRT












LET'S START!
AMY SUHANA SKIRT V1
Apa itu V1? V1 ialah version one, iaitu idea asal Amy Suhana Skirt.
Ada zip sorok dan skirt ni  pleated. 

Ini details tentang skirt AmySuhana V1.

Labuh : 37 Inch
Pinggang : 25 Inch dan boleh stretch sampai 30 Inch
Pinggul : 36 dan boleh stretch sampai 42 Inch
Material : Soft stretchable cotton 

 
Code : Amy Suhana Skirt Orange SKIRT-013
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Reserved to Kasna Amira (until 27 June)


 Code : Amy Suhana Skirt Mustard SKIRT-017
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Sold Out!


 
 Code : Amy Suhana Skirt Green Olive SKIRT-018
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Sold Out!


Code : Amy Suhana Skirt Magenta SKIRT-022
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Sold Out!


AMY SUHANA RIBBON SKIRT

Amy Suhana Ribbon Skirt ni lebih kurang macam yang version one, 
cuma kami tambahkan sentuhan ribbon untuk nampak cantik dan bergaya.
Amat sesuai bagi orang yang suka tucked in their dress, dan sebagai pengganti  belt.
Ada zip sorok dan skirt ni  pleated. 

Ini details skirt Amy Suhana Ribbon Skirt

Labuh : 37 Inch
Pinggang : 25 Inch dan boleh stretch sampai 30 Inch
Pinggul : 36 dan boleh stretch sampai 42 Inch
Material : Lycra Korea
Ribbon Material : Solf Cotton

SANGAT LIMITED YANG NI!!

Suka dengan kemeja ni? Scroll  bawah lagi.. Kami ada jual tau.. :)

Code : Amy Suhana Ribbon Skirt Black SKIRT-023
Price : RM75 Free Poslaju
Status : Sold Out!

AMY SUHANA SKIRT V2

Amy Suhana Skirt v2, or version two ni lebih kurang macam yang version one, 
cumanya, ia tiada zip dan lebih senang nak sarung..
Sama cantik, sama menarik, dengan version one.

Ini details tentang skirt Amy Suhana Skirt V2

Labuh : 37 Inch
Pinggang : 25 Inch dan boleh stretch sampai 30 Inch
Pinggul : 36 dan boleh stretch sampai 42 Inch
Material : Ada Lycra Korea, Ada juga soft cotton. Will mention it.



Ish-ish.. Cantik betul combination color ni. Aha, sesiapa yang beli satu set, chantekdress bagi diskaun!!

 Code : Amy Suhana Skirt  V2 Pink Roses SKIRT-024
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Sold Out!

 Code : Amy Suhana Skirt  V2 Pumpkin SKIRT-025
Price : RM70 Free Poslaju
 Material : Soft Stretchable Cotton
Status : Reserved to Norilham, Izzah Dyza

 Code : Amy Suhana Skirt  V2 Go Green SKIRT-026
Price : RM65 Free Poslaju
 Material : Lycra Korea
Status : Reserve to Juliana, Still Available, limited stock!



 Code : Amy Suhana Skirt  V2 Black SKIRT-027
Price : RM65 Free Poslaju
 Material : Lycra Korea

Status : Sold Out!


KATY LONG SLEEVE BLOUSE



Blouse lengan panjang ala-ala BF SHIRT, memang sesuai sangat kalau nak pakai pergi kerja,
kelas, dan jalan-jalan. Lengannya boleh lipat tau dan kat bawah pon kita boleh buttonkan kalau nk pendek sikit.






UNTUK UKUR LILIT KATE BLOUSE NI,
INI ADALAH UKUR LILITNYA :


Ukur Lilit:

Panjang : 28 Inch
Bahu : Can fit until 16 Inch
Dada : Minimum 32 Inch, Maximum 38 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 32 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 40 Inch


Size : Free Size
*please tengok size yang diberikan diatas. Kalau ukuran badan awak dalam lingkungan
ukuran yang saya bagi, maknanya confirm awak muat..
*belt tak termasuk, sekadar idea fesyen  :)


LET'S START SHOPPING!

KATY LONG SLEEVE BLOUSE
code : TOPS-005

Price : RM40 Free Poslaju
Color : Lovely Pink
 Material : Cotton
Status : Sold Out!


KATY LONG SLEEVE BLOUSE
code : TOPS-006

Price : RM40 Free Poslaju
Color : Sweet Purple
 Material : Cotton
Status : Sold Out!


KATY LONG SLEEVE BLOUSE
code : TOPS-007

Price : RM40 Free Poslaju
Color : Blackberry
 Material : Cotton
Status : Reserve to Fatin Najwa (Until 29 Jun) , Alya (Until 29 Jun)


KATY LONG SLEEVE BLOUSE
code : TOPS-008
Price : RM40 Free Poslaju
Color : Emerald Green
 Material : Cotton

Status : Reserved to Norilham



KATY LONG SLEEVE BLOUSE
code : TOPS-009

Price : RM40 Free Poslaju
Color : Sky Blue
 Material : Cotton
Status : Sold Out!

TO ORDER,

PLEASE FILL IN THE FORM.

THANK YOU MY LOVELY CUSTOMER. ^_^

1 comments:

cik wanie Lovela (CWL) on August 15, 2011 at 10:38 AM said...

akak tak boleh restock dah baju and skirt ribon tu cute lah

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress