Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Friday, February 10, 2012

Batch 61 : Restock Adele Maxi Version 4, Belt and Stila Blouse (Hot and Best Seller!)

Posted by chantekdress at 12:04 AM


ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Estrella Polkadot Skirt, sesuai untuk mereka yang gemarkan gaya vintage dan ceria! Bagi sesiapa yang tiba-tiba ada dinner bertemakan 60-an, skirt ini memang sesuai lah untuk anda!Material skirt ini dibuat dari kain cotton yang memang lembut dan stretchable! Skirt ini ada 5 warna, harga RM50 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, skirt ini akan sampai di depan rumah anda ;)


UKURAN UNTUK ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Labuh :33 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 36 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from S to XL only

*Sesuai untuk gadis yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 157cm






JOM TENGOK WARNA SKIRT YANG ADA!

UKURAN UNTUK ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Labuh :33 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 36 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from S to XL only

*Sesuai untuk gadis yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 157cm

Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-050
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!


Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-051
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Mustard
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc left! Hurry Girls!


Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-052
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Brown Black
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc left! Hurry Girls!



Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-053
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc left! Hurry Girls!



Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-054
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Coral Pink
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out! Thanks :)

 ADELE VERSION 4 PLAIN MAXI DRESS


*Notes : Adele Version 4 95% sama dengan yang pernah kami keluarkan dulu, bezanya, yang kali ni tiada butang. Dari segi warna, kualiti,saiz, semua sama :) 
Kalau tengok pic yuna dibawah ni, yuna pun pakai yang maxi tanpa getah di pinggang. hehe...


Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM50 sahaja! Murahkan?




RM50, boleh dapat maxi dress dan penghantaran percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : version kali ini TIADA BELT PERCUMA. Hari tu sebab promosi ya.. :) dan harga yang kali ini lebih murah dari yang lama.

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Details untuk Adele V4 Maxi Dress Plain:

Labuh :53 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only


Model is wearing Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-082 (Orange)


 Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!

Details untuk Adele V4 Maxi Dress Plain:

Labuh :53 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-078
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)



Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-079
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Turquoise Green
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)



 

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-080
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)





Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-082
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few stock left! Hurry!

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-083
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Purple
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)

RESTOCK! STILA ROSES BLOUSE

Blouse ni, sebenarnya..... terlalu cantik! Kuntuman bunga ros di bahagian atas menambahkan seri dan memang sesuai untuk semua peringkat! Sopan dan menutup aurat, itu yang penting. Blouse ini ada 4 warna, harga RM45 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, blouse ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK STILA ROSES BLOUSE

Labuh :27 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only



Hanya 2 warna yang available!
g

Code : Stila Roses Blouse code TOPS-044
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Green
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)

Code : Stila Roses Blouse code TOPS-046
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Baby Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas.. 
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)






RESTOCK! BRAIDED BELT

Braided belt! Aksesori yang paling digemari oleh sesiapa. Bila memakainya pasti akan memberi satu kelainan pada pemakai. Belt ni ada pelbagai jenis. Yang jenis terbaru ialah skinny belt, dimana hanya masukkan butang belt dan selesai! Memang cantik dari luar tauu... Oh ya, bagi gadis yang memiliki saiz badan XL to XXL, jangan risau, ada belt yang sesuai! Jom tengok jommm..


NOTES : Berita baik! Untuk pembelian mana2 belt BERSAMA dengan mana2 dress dari kami, anda layak mendapat potongan harga RM5!



 
Braided Belt code BELT-006 (Brown)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)

Braided Belt code BELT-007 (Black)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)

Braided Belt code BELT-008 (Camel)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status :  All Sold Out! Thank you. ;)






Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress