Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, February 21, 2012

Batch 62 : Izara Plain Maxi, Stripe Cardi, and Restock Items!

Posted by chantekdress at 3:23 PM
Sebelum kita tengok semua update baru, chantekdress nak bagitahu dua perkara.

Pertama :
Only for serious buyers.

Kedua :
dan kepada customer yang membuat pembelian melebihi RM120, anda akan dapat MYSTERY GIFT dari kami! Tapi sementara stock masih ada sahaja ya..

Happy shopping girls!

 IZARA PLAIN MAXI DRESS

suitable for tall person!


Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM60 sahaja! Murahkan?




RM60, boleh dapat maxi dress dan penghantaran percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

Notes : Harga Izara Plain Maxi berbeza dengan Adele Maxi, kerana maxi ini menggunakan lebih banyak kain dan memang sesuai untuk orang yang tinggi. Maxi ni ada lengan tauuuu..
Namun, bagi yang kurang tinggi tetap boleh menggayakan maxi ini. hanya lipat getah yang disediakan di pinggang. Boleh lah bergaya!

Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



sumber gambar saya ambil dari : Lookbook




sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


sumber gambar saya ambil dari : Lookbook


 Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!


 Model is wearing Izara Maxi Dress Plain DRESS-098 (Steel Blue) with Violet Stripe Zip Cardi CARDI-021 (Line color dark blue and white)

Pelbagai cara boleh digayakan. Asalkan anda kreatif dan ingin kelihatan cantik ;)


Sumber gambar : Google


UKURAN UNTUK IZARA MAXI PLAIN DRESS
Labuh dari bahu  :58 inch atau 148 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 40 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 33 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller XL only

 
 
  Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-093
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you


 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-094
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you


  Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-095
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Yellow Mustard
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you


 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-096
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you


 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-097
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Navy Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you

 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-098
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Steel Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you



VIOLET STRIPE ZIP CARDI

Cardi yang unik, sebabnya ada zip.Selain dijadikan cardi, ianya juga boleh dibuat sebagai blouse biasa! Senang sahaja.. Hanya ZIPKAN saja.
Berlengan panjang, sesuai untuk digayakan kemana-mana.
Must have items! ;)


UKURAN UNTUK VIOLET STRIPE ZIP CARDI
Labuh depan  : 23 inch atau 59 cm
Labuh belakang : 27 inch atau 69 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 33 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller XL only


 Code : Violet Stripe Zip Cardi CARDI-020
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Grey and Black
Material : Knitted Cotton Stretchable
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you



 Code : Violet Stripe Zip Cardi CARDI-021
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : White and Navy Blue
Material : Knitted Cotton Stretchable
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you



 Code : Violet Stripe Zip Cardi CARDI-022
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color :  Black and White
Material : Knitted Cotton Stretchable
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out!! Thank you



RESTOCK! BRAIDED BELT

Braided belt! Aksesori yang paling digemari oleh sesiapa. Bila memakainya pasti akan memberi satu kelainan pada pemakai. Belt ni ada pelbagai jenis. Memang cantik dari luar tauu...  Jom tengok jommm..


NOTES : Berita baik! Untuk pembelian mana2 belt BERSAMA dengan mana2 dress dari kami, anda layak mendapat potongan harga RM5!


 Braided Belt code BELT-008 (Camel)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thanks :)

Braided Belt code BELT-007 (Black)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thanks :)


 Braided Belt code BELT-015 (Sweet Pink) NEW COLOR!!
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out!! Thank you


Braided Belt code BELT-006 (Brown)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thanks :)



RESTOCK! STILA ROSES BLOUSE

Blouse ni, sebenarnya..... terlalu cantik! Kuntuman bunga ros di bahagian atas menambahkan seri dan memang sesuai untuk semua peringkat! Sopan dan menutup aurat, itu yang penting. Blouse ini ada 4 warna, harga RM45 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, blouse ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK STILA ROSES BLOUSE

Labuh :27 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only


Code : Stila Roses Blouse code TOPS-045
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : White
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)

Code : Stila Roses Blouse code TOPS-046
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Baby Blue
Material : Cotton
Status : All Sold Out! Thanks :)

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress