Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, January 17, 2012

Batch 60 : Polkadot Skirt, Cardi Blouse, Belt!

Posted by chantekdress at 2:56 PM
Salam semua gadis chantekkkk! Ok taknak cakap banyak, kali ni punya update semua cantik2. Trust me! Boleh buat anda rambang mata. Kami ada blouse, ada cardigan two in one, ada belt dan best skali ada belt yang muat untuk gadis bersaiz XL to XXL! 
Menarik bukan? Jom, kita tengok dulu whats on model. Di sini, chantekdress cuba mix and match all items from chantekdress, supaya anda kelihatan menarik dan bergaya.


Ok, kalau anda berminat nak mendapatkan bag yang digayakan, boleh klik


Ok, kalau anda berminat nak mendapatkan bag yang digayakan, boleh klik

Menarik kannnnn? Ok now jom kita tengok chantekdress collection untuk bulan ini.

STILA ROSES BLOUSE


Blouse ni, sebenarnya..... terlalu cantik! Kuntuman bunga ros di bahagian atas menambahkan seri dan memang sesuai untuk semua peringkat! Sopan dan menutup aurat, itu yang penting. Blouse ini ada 4 warna, harga RM45 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, blouse ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK STILA ROSES BLOUSE

Labuh :27 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only






UKURAN UNTUK STILA ROSES BLOUSE

Labuh :27 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only




Code : Stila Roses Blouse code TOPS-043
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Soft Pink
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Stila Roses Blouse code TOPS-044
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Green
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Stila Roses Blouse code TOPS-045
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : White
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Stila Roses Blouse code TOPS-046
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Baby Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you




ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Estrella Polkadot Skirt, sesuai untuk mereka yang gemarkan gaya vintage dan ceria! Bagi sesiapa yang tiba-tiba ada dinner bertemakan 60-an, skirt ini memang sesuai lah untuk anda!Material skirt ini dibuat dari kain cotton yang memang lembut dan stretchable! Skirt ini ada 5 warna, harga RM50 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, skirt ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Labuh :33 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 36 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from S to XL only

*Sesuai untuk gadis yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 157cm






JOM TENGOK WARNA SKIRT YANG ADA!

UKURAN UNTUK ESTRELLA POLKADOT SKIRT

Labuh :33 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 36 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from S to XL only

*Sesuai untuk gadis yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 157cm

Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-050
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-051
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Mustard
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-052
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Brown Black
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you



Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-053
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you



Code : Estrella Polkadot Skirt code SKIRT-054
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Coral Pink
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you






DIANDRA CARDI BLOUSE 2 IN 1

Kenapa 2 in 1? Macam air kopi pulak! Haaa jangan tak tahu, sebenarnya, blouse ni ada dua cara untuk pakai. Pertama, cara pakai nampak ala-ala pakai cardigan! Kedua pulak, naikkan leihan kain itu dan letak dibelakan, jadilah batwing blouse yang cantik! Lebih cantik lagi kalau pakai belt, perghhh memang menarik perhtian ramai lah nanti! Blouse ini ada 5 warna, harga RM50 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, blouse ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK DIANDRA CARDI BLOUSE 2 IN 1

Labuh :29.5 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only


Ok, kalau anda berminat nak mendapatkan bag yang digayakan, boleh klik
Wear with Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-086.






JOM TENGOK WARNA BAJU JOMMM!

UKURAN UNTUK DIANDRA CARDI BLOUSE 2 IN 1

Labuh :29.5 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only



 
 Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-047
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Choco
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you



Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-048
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you





Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-049
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Camel
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you


Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-050
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Grey
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : FULLY BOOKED!
Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-051
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you



BRAIDED BELT

Braided belt! Aksesori yang paling digemari oleh sesiapa. Bila memakainya pasti akan memberi satu kelainan pada pemakai. Belt ni ada pelbagai jenis. Yang jenis terbaru ialah skinny belt, dimana hanya masukkan butang belt dan selesai! Memang cantik dari luar tauu... Oh ya, bagi gadis yang memiliki saiz badan XL to XXL, jangan risau, ada belt yang sesuai! Jom tengok jommm..


NOTES : Berita baik! Untuk pembelian mana2 belt BERSAMA dengan mana2 dress dari kami, anda layak mendapat potongan harga RM5!



 
Braided Belt code BELT-006 (Brown)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thank you

Braided Belt code BELT-007 (Black)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thank you

Braided Belt code BELT-008 (Camel)
Price : RM14 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 40 inch
Status : All Sold Out! Thank you


 Braided Belt code BELT-009 (Camel)
Price : RM12 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material :Leather PVC
Ukuran : Maximum 34 inch
Status : All Sold Out! Thank you


 Skinny Belt code BELT-010 (Black)
Price : RM13 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 36 inch
Status : All Sold Out! Thank you

 Skinny Belt code BELT-011 (Vintage Brown)
Price : RM13 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 36 inch
Status : All Sold Out! Thank you



THIS BIG BRAIDED BELT SUITABLE FOR BIGGER SIZE

 Big Braided Belt code BELT-012 (Brown)
Price : RM20 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 46 inch
Status : All Sold Out! Thank you

 Big Braided Belt code BELT-013 (Black)
Price : RM20 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 46 inch
Status : All Sold Out! Thank you

 Big Braided Belt code BELT-014 (Camel)
Price : RM20 (Free Poslaju within Malaysia)   
Material : PVC
Ukuran : Maximum 46 inch
Status : All Sold Out! Thank you




Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637






5 comments:

CikAnishLelabu on January 18, 2012 at 9:07 PM said...

dear...cantik sgt ur collections. i datang untuk reserve lagi.. hehe

chantekdress on January 18, 2012 at 9:15 PM said...

To CikAnishLelabu :

Hehe thanks ya...

cinta illahi on April 18, 2012 at 8:15 PM said...

Cepatnye sold out.. xde restock ke

NURUL AIN on December 15, 2013 at 12:20 AM said...

ada lg x?

Cikgu Hanim on November 11, 2015 at 5:48 PM said...

Restock pls

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress