Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, January 10, 2012

Batch 58 : Adele Maxi Stripe

Posted by chantekdress at 4:11 PM
ADELE VERSION 6 MAXI DRESS STRIPE

Maxi stripe ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM50 sahaja! Murahkan?




RM50, boleh dapat maxi dress dan penghantaran percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

Sengaja saya letak under nama Adele, kerana ianya satu patern baju yang sama, yang membezakannya hanya coraknya. Sleeveless Stripes Cotton Maxi Dress kali ni ada 6 warna. Berikut ialah ukur lilit bagi maxi ni :

Details : 

Labuh from bahu : 48 inch
Dada : Fits from 30 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 25 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch

Notes : sekiranya anda punya ukuran berada dalam range ukuran yang saya bagi, maknanya anda memang muat lah.. :) Jadi, sila pastikan betul2 ukuran badan anda

Ini antara contoh gambar girls cantik memakai maxi ni.
Wow, Dian Pelangi pun pakai.Nak cantik macam Dian? Jom, tengok bawah lagi.


Gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


Sumber saya ambil dari sini : Lookbook Nurul


Sumber saya ambil dari sini : Lookbook Nuraina






Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-087
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Cream and Dark Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)

Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-088
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Red and Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)








Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-089
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Choco and Dark Choc
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)
 

Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-090
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Purple and Cream
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)



Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-091
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : Grey and Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)



Code : Adele V6 Maxi Dress Stripe DRESS-092
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Line Color : White and Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thanks :)








Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress