Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, October 25, 2011

Batch 55 : Adele Maxi Leopard Style!

Posted by chantekdress at 9:12 AM
ADELE VERSION 3 MAXI DRESS LEOPARD PRINT

*Notes : Adele Version 3 99% sama dengan yang Adele Maxi Dress Plain version 1, bezanya, yang kali niercorak leopard! Sangat cantik di luar. Dari segi warna, kualiti, harga,saiz, semua sama :) 


Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Nak buat skirt pun bolehhhhhh!! Caranya, sarungkan kemeja kegemaran kamu! Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM55 sahaja! Murahkan?
Dan yang best lagi, chantekdress bermurah hati nak bagi free belt percuma untuk sesiapa yang beli Maxi ni.

RM55, boleh dapat maxi dress, belt percuma dan pos pon percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : belt limited, sapa cepat dia dapat!!

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Details untuk Adele V3 Maxi Dress Leopard Print:

Bahu : 14 inch
Labuh :51 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 36 inch
Size : Free size and fit from S to M only

Gambar di bawah ialah contoh yuna dan beberapa gambar gadis2 cantik yang pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;) 


Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.
Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook

 Ok jom tengok maxi dress leopard dari chantekdress




 Code :Adele Version 3 Maxi Dress Leopard Print code DRESS-076
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Gold (Sangat cantik kat luar!)
Material : Cotton Lycra!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : ALL SOLD OUT!

 

 Code :Adele Version 3 Maxi Dress Leopard Print code DRESS-077
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Grey (Sangat cantik kat luar!)
Material : Cotton Lycra!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : ALL SOLD OUT!




CELINE FLOWER MAXI SKIRT

Trust me, skirt ni sangat cantik dengan corak bunga-bunga kecil, material kain chiffon biasa, dan ada lining lycra di dalam. memang sangat sweet dan sangat sesuai untuk dipakai bila-bila masa.


Ini ialah random picture yang saya ambil from internet 


Sumber : Lookbook


Sumber : Lookbook



Sumber : Lookbook

Sumber : Lookbook


Ok jom tengok flower maxi dress!

Pic credit to : Juliana Modish




 Code :Celine Vintage Flower Maxi Skirt code SKIRT-049
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color :Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di bawah..
 Status :
Size A : Sold out!
Size B : Sold out!

Skirt ni ada 2 saiz.
Size A (Free size and fit from S to L only)

Labuh : 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to L only

Size B (Free size and fit from L to XL only)

Labuh : 38 inch
Pinggang : Fits from 30 inch until 34 inch
Pinggul : Fits from 38 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from XL only






CLAIRE LONG SLEEVE DRESS

Dress or tops lengan panjang, bagi mereka yang gemarkan gaya simple!

Also, we have gud news! 

Free belt sementara stock masih ada.. dan siapa cepat dia dapat (Belt hitam ya)

Details untuk dress claire:

Bahu : 15 inch
Labuh :30 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to M only

Sangat sesuai digayakan bersama jeans or slack. 

 on model.. :)


 lets check it! 





 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-034
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Available





 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-036
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Sand Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : ALL SOLD OUT!










Email : chantekdress@gmail.com






3 comments:

Hiddy Asri on October 28, 2011 at 9:55 AM said...

I ada tgk Diana AMir pakai skirt tu..cantik..

chantekdress on October 28, 2011 at 10:23 AM said...

@Hiddy Asri ya cantik kan Diana bertudung skang. hehe... nanti i letak gambar

deeya on October 30, 2011 at 10:51 AM said...

hai..diana amir punye skirt tu,u ade x?kalo ade,i nk order :)

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress