Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Monday, October 17, 2011

Batch 53 : Adele Maxi Plain, Claire and Selena!

Posted by chantekdress at 9:06 AM


ADELE VERSION 2 MAXI DRESS PLAIN


*Notes : Adele Version 2 99% sama dengan yang lama, bezanya, yang kali ni tiada getah. Gambar perbezaan ada dibawah. Dari segi warna, kualiti, harga,saiz, semua sama :) 
Kalau tengok pic yuna dibawah ni, yuna pun pakai yang maxi tanpa getah di pinggang. hehe...


Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM55 sahaja! Murahkan?
Dan yang best lagi, chantekdress bermurah hati nak bagi free belt percuma untuk sesiapa yang beli Maxi ni.

RM55, boleh dapat maxi dress, belt percuma dan pos pon percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : belt limited, sapa cepat dia dapat!!

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Details untuk Adele V2 Maxi Dress Plain:

Bahu : 14 inch
Labuh :51 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 36 inch
Size : Free size and fit from S to M only


Gambar di bawah ialah contoh yuna dan beberapa gambar gadis2 cantik yang pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;) 


Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna

sumber gambar saya ambil dari : Lookbook


sumber gambar saya ambil dari : Lookbook



sumber gambar saya ambil dari : Lookbook




sumber gambar saya ambil dari : Lookbook




sumber gambar saya ambil dari : Lookbook





Ok jom tengok maxi!


 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-070
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Yellow Green (Sangat cantik kat luar!)
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)


 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-071
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Brown
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)



 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-072
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)

 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-073
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Grey
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)


 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-074
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Magenta
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)




 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-075
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)



SELENA STRIPE 2 PC WITH CARDI

Attach with long cardigan, stripey dress ini sangat sesuai untuk ke kerja dan outing. 
Also, we have gud news! 

Free belt sementara stock masih ada.. dan siapa cepat dia dapat (Belt hitam ya)

Details untuk dress selena:

Bahu : 14 inch
Labuh :30 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 36 inch
Size : Free size and fit from S to M only

Sangat sesuai digayakan bersama jeans or slack. 

Notes : Tops dan cardigan ni dijahit sekali ya..dan ada lubang untuk masukkan belt. :)






 Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-026
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!




  Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-027
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Mustard
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



  Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-028
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Reddish Pink
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


  Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-029
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue Turquoise
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


  Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-030
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Dark Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


  Code :Selena Stripe Two Pieces With Cardi code TOPS-031
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!





TANIA LONG CARDI

Cardigan with lace and ruffles, also a cute button. 
Boleh digayakan dengan sleeveless atau buttonkan semua jadi satu dress! :)

Details untuk tania cardi:

Bahu : 14 inch
Labuh :28 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to M only

Sangat sesuai digayakan bersama jeans or slack. 


Dress pink yang model pakai masih ada stock.. Boleh tengok bawah ye. :)


 
 Code :Tania Long Cardi code CARDI-015
Price : RM47 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue Denim
Material : Knitted Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


 Code :Tania Long Cardi code CARDI-016
Price : RM47 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Knitted Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



 
 Code :Tania Long Cardi code CARDI-017
Price : RM47 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Brown
Material : Knitted Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


  Code :Tania Long Cardi code CARDI-018
Price : RM47 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Dark Pink
Material : Knitted Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


Code :Tania Long Cardi code CARDI-019
Price : RM47 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Dark Grey
Material : Knitted Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!




Dress yang pakai dengan cardigan pink tu masih ada. :)


RICH PINK ROSES TOPS
code : DRESS-039

Price : RM40 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 30 Inch
Dada : Minimum 30 Inch, Maximum 34 Inch
Pinggang : Minimum 22 Inch, Maximum 28 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 36 Inch

Color : Pink
Material : Chiffon.
Size : Free Size (But only fits person from S to M size)

 Status : All sold out! Thank you :)




CLAIRE LONG SLEEVE DRESS

Dress or tops lengan panjang, bagi mereka yang gemarkan gaya simple!

Also, we have gud news! 

Free belt sementara stock masih ada.. dan siapa cepat dia dapat (Belt hitam ya)

Details untuk dress claire:

Bahu : 15 inch
Labuh :30 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to M only

Sangat sesuai digayakan bersama jeans or slack. 

 on model.. :)


 lets check it! 


 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-032
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-033
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Mustard
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-034
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Available


 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-035
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Tangy Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-036
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Sand Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All sold out! Thank you :)


 Code :Claire Long Sleeve Dress code TOPS-037
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue Turquoise
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!






Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com




1 comments:

Nurul Faten Hj Abdul Halim on November 7, 2011 at 9:24 PM said...

cntek nya smo dress" nie.. i want buy this dress.. ^_^

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress