Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, October 12, 2011

Batch 52 : Flower Vintage Skirt and Maxi Plain

Posted by chantekdress at 3:02 PM
CELINE FLOWER MAXI SKIRT

Trust me, skirt ni sangat cantik dengan corak bunga-bunga kecil, material kain chiffon biasa, dan ada lining lycra di dalam. memang sangat sweet dan sangat sesuai untuk dipakai bila-bila masa.


Ini ialah random picture yang saya ambil from internet 

Sumber : Lookbook


Sumber : Lookbook



Sumber : Lookbook

Sumber : Lookbook


Ok jom tengok flower maxi dress!





 Code :Celine Vintage Flower Maxi Skirt code SKIRT-049
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color :Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di bawah..
 Status :
Size A : Sold Out!
Size B : Sold Out!

Skirt ni ada 2 saiz.
Size A (Free size and fit from S to L only)


Labuh : 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to L only


Size B (Free size and fit from L to XL only)


Labuh : 38 inch
Pinggang : Fits from 30 inch until 34 inch
Pinggul : Fits from 38 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from XL only






ADELE MAXI DRESS PLAIN

Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM55 sahaja! Murahkan?
Dan yang best lagi, chantekdress bermurah hati nak bagi free belt percuma untuk sesiapa yang beli Maxi ni.

RM55, boleh dapat maxi dress, belt percuma dan pos pon percuma. Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : belt limited, sapa cepat dia dapat!!

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Details untuk Adele Maxi Dress Plain:

Bahu : 14 inch
Labuh :51 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 36 inch
Size : Free size and fit from S to M only


Gambar di bawah ialah contoh yuna pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;)



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna

sumber gambar saya ambil dari : Lookbook


sumber gambar saya ambil dari : Lookbook



Ok jom tengok maxi!


 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-064
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Yellow Green (Sangat cantik kat luar!)
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!





 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-065
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Brown
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-066
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Magenta
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-067
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Grey
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!





 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-068
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue (Cantik!!)
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!


 Code :Adele Maxi Dress Plain code DRESS-069
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!








0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress