Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Thursday, June 24, 2010

Batch 7 : Long Sleeve Roses Dress

Posted by chantekdress at 4:38 PM
Assalamualaikum dan hye semua! Chantek dress kembali lagi. Batch ni ada dress lengan panjang kain cotton yang chantekkkkkk sangat! Mmg lawa kalau dipakai. Ok sebelum tengok dress dress tu, miss chantek ada ukur dress ni. Supaya customer yang chantek-chantek senang nak buat pilihan. Ok happy shopping! :)

Tips pakai long sleeve dress ni : Kamu boleh pakai dengan jeans, legging dan kalau nak lebih sopan, boleh pakai dengan skirt... Pakai pegi office pun boleh ni :)

Untuk yang tidak bertudung, boleh pakai dress ni macam dalam gambar, dan untuk yang bertudung, boleh pakai dengan shawl atau tudung bawal atau tudung ariani atau apa2 la jenis tudung, asalkan kamu selesa! hehe...

Kasut? Saya suka wedges! Hehe.. Atau boleh pakai heels, or sandal biasa. Nak lebih berani? Pakai la boot.. Lawa kan?

Handbag, boleh cuba hobo bag... Atau pakai je tas tangan comel yang kamu ada... Pun tetap menarik. Macam saya kata tadi, pakai lah apa pun, asalkan kamu rasa confident dan selesa. Penting tu.

Then untuk nampak ilusi kurus skit, pakai la belt. Baru nampak ramping. :)


Ukuran ni bukan ukur lilit tau. Yang ni ukur dari kiri ke kanan sahaja.

Yang ni baru ukur lilit dress ni :

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch


All sold out! Thanks



LONG SLEEVE BLACK RED ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE BLACK RED ROSES DRESS


RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve Black Red Roses Dress (Reserved to Quzaimah)





LONG SLEEVE WHITE PINK ROSES DRESS


Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE PINK ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Pink Roses Dress (Sold to Aznariah)





LONG SLEEVE WHITE RED ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE RED ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Red Roses Dress (Sold to Hasmira)





LONG SLEEVE BLACK PINK ROSES DRESS


Front view

Back view


LONG SLEEVE BLACK PINK ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve Black Pink Roses Dress (Sold to Zakiah)






LONG SLEEVE WHITE ORANGE ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE ORANGE ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Orange Roses Dress (Sold to Sakinah)




To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek


2 comments:

pelangi tomey on February 12, 2011 at 10:19 AM said...

akk kalo saya xl pon muat erk..?

pelangi tomey on February 12, 2011 at 11:28 AM said...

akk ada restock tak..??

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress