Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, June 9, 2010

Announcement : Blog tutup kejap

Posted by chantekdress at 12:38 AM
Ting tong... ting tong... Hye semua customer yang chantek-chantek.. Lama chantek dress tak upload dress yang lawa-lawa kan.. Haa.. ni sebab miss sangat bizilah sejak akhir-akhir ni. Ok miss nak buat announcement. Blog ni akan stop kejap... Kedai tutup la.. (-.-).. oho.. bukan saja- saja nak tutup kedai.. Tapi tutup dalam masa 2 minggu. Mulai esok (9 jun 2010) sampailah rabu (23 jun 2010). Miss chantek akan melangsungkan perkahwinannya pada 12 jun 2010 bersama dengan mr chantek... hehe... Jadi tu yang bizi sikit.. So segala emel emel dan penghantaran (if ada orang buat bayaran time tu), miss minta maaf la.. miss akan hantar dan balas emel-emel tu selepas 23 jun. Okay... Thanks to all my lovely customer. I love u!! (^^,)

Comel kan bear ni.. hehe..



Tarikh tutup kedai : 9 Jun 2010 hingga 23 jun 2010
Tarikh kahwin : 12 Jun 2010
Tempat : Kelantan

Ada sapa2 nak datang? Hehehe...



Thanks ya!!



3 comments:

vice versa on June 9, 2010 at 10:22 AM said...

so pasnie bukan miss chantek lg la yea? mrs chantek pula! tahniah! semoga segala urusan berjalan lancar!

4.z.L.i.N.4 on June 10, 2010 at 11:12 PM said...

org kelantan ek

chantekdress on June 23, 2010 at 8:29 PM said...

hye vice versa.. thanks... :D

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress