Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, June 29, 2010

Announcement.. Blog akan tutup 5 hari..

Posted by chantekdress at 9:17 PM
Helloww semua... Chantek dress mintak maaf... Blog chantek tutup kejap sebab nak bercuti. Kejappp je tak lama... 5 hari saja tutup... Hehe..

Jadi, bagi siapa siapa yang buat payment pada 30 jun dan keatas, mrs chantek akan pos kan barang anda pada 6 julai 2010.. Jadi minta bersabar ye.. Hehe..

Sama lah juga bagi sesiapa yang order, atau hantar email, atau nak tukar link, atau tanya apa-apa, saya akan balas pada 6 julai 2010 ya...

Terima kasih semua customer ku yang memang chantek! =)

*warna warni betul tulisan.. hehe...*




Love,

MyEm0.Com

-chantekdress-

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress