Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Monday, August 27, 2012

Batch 91 : Adele Maxi Plain with Cardigan

Posted by chantekdress at 11:05 PM
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)

ADELE PLAIN MAXI WITH CARDIGAN
Salam semua! Adele maxi is back!! Tetapi kali ni sungguhlah special.
Haa tau kenapa? sebab kalini ia didatangkan dengan cardigan. Maknanya, one set. Sangat lah mudahhhhhhhhhh! Sebabnya anda tak perlu dah nak fikir, kena pakai jaket apa, baju apa nak cover lengan. 
Warna warna yang sangat matching dan terkini, seriusly, anda akan nampak sangat lain dari lain. Cubalah! Tentu orang sekeliling dengki bila tengok kamu semua mengenakan Adele Maxi Plain With Cardigan. 

Ok now, mari kita tengok kalau harga yang dijual satu persatu

Adele Maxi Plain : RM50
Long Cardigan : RM50
*notes : Adele Maxi Plain tu sama macam Adele Maxi Version 4 yang pernah kami keluarkan dulu

Total kalau beli Maxi dan Cardigan = RM100

TETAPIIIIIIIII!!!

Untuk Adele Maxi With Cardigan ni, kami jual satu set! Maknanya, anda tak oleh tukar warna cardi dan warna maxi. Kami dah buat matching khas untuk customer chantekdress..

Dengan beli satu set, harga yang anda dapat ialah : RM85 sahaja! Tengokk.. Jimat RM15!!
Ohhh..Dapat free poslaju lagii... Seluruh Malaysia tuu..

Dan lagi satu yang bestnya, anda juga boleh jadikan Adele Maxi With Cardigan ni sebagai baju raya anda... Woww! Memang confirm cantik! Cukup lengkap, sopan, menutup aurat, bergaya..

Oh ya! Maxi dan Cardi ni, bukan melekat ya.. maknanya anda boleh tukar2 pakai dengan baju yang anda ada! Best kan?

Jadi jom tengok padanan Adele Maxi With Cardigan..









Mari tengok ukuran ya..

Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!

UKURAN UNTUK MAXI PLAIN
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm

UKURAN UNTUK CARDIGAN
Labuh dari bahu (depan)  : 47 inch atau 120 cm
Labuh dari bahu (belakang)  : 40 inch atau 102 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 42 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 42 inch
Size : Free size and fit from S to smaller XL only


Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)

*NEW COLOUR*
Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0175
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Grey
Cardigan Color : Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0132
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Purple Ribena
Cardigan Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0134
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Black
Cardigan Color : Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0135
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Black
Cardigan Color : Purple
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0136
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Mustard
Cardigan Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0138
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Pink
Cardigan Color : Purple
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0139
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Pink
Cardigan Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0141
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Burnt Orange
Cardigan Color : Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0142
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Dark Khakis
Cardigan Color : Brown
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



Name : Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0143
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Dark Khakis
Cardigan Color : Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!





 


Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637


2 comments:

ain vanilla on August 28, 2012 at 3:29 AM said...

kalau untuk perempuan yang berisi ok x, pakai cardigan yang ni?
cantik, tapi takut bila jalan dia ikut punggung. macam cardigan yang pnh beli

Diyana Rifhan on September 15, 2012 at 11:20 PM said...

em,takde restock lagi ke?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress