Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, August 5, 2012

Batch 89 Restock! Naila Long Sleeve Maxi

Posted by chantekdress at 9:31 PM
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)


Salam semua!
Baiklah, update kali ni kami bawakan dress yang sangat sangat sesuai untuk dipakai pada bila bila masa.
Tambahan pula, puasa dan raya bakal menjelma. Tak salah rasanya kita pratikkan gaya sopan dan anggun ni.


RESTOCK! NAILA LONG SLEEVE MAXI

Terus terang, kali pertama melihat maxi ni, hati ini jatuh cinta. Designnya yang bertingkat, dan sangat flowy bila berjalan. Sesuai untuk mereka yang bersaiz besar juga. Cuba fikirkan, kalau kita beli maxi tanpa lengan mesti kena ada cardigan atau jacket untuk menutup bahagian lengan. Mari, saya tunjukkan anggaran kos.

Maxi tanpa lengan : Anggaran RM55
Jacket atau Long Cardigan : RM60


Total kalau beli Maxi dan Cardigan = RM115

TETAPIIIIIIIII!!!

Kalau beli Naila Long Sleeve Maxi,

hanya RM85 sahaja! Tengokk.. Jimat RM30!!
Ohhh..Dapat free poslaju lagii... Seluruh Malaysia tuu..

Dan lagi satu yang bestnya, anda juga boleh jadikan Naila Maxi ni sebagai baju raya anda... Woww! Memang confirm cantik! Cukup lengkap, sopan, menutup aurat, bergaya..


UKURAN UNTUK NAILA LONG SLEEVE MAXI
Labuh dari bahu  :54 inch atau 138 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 40 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 32 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 44 inch
Size : Free size and fit from a person in S to XL only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)





Model is wearing Naila Long Sleeve Maxi DRESS-0149, with Braided Belt code BELT-017





Code : Naila Long Sleeve Maxi DRESS-0149
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!




*NEW COLOR! *  

Code : Naila Long Sleeve Maxi DRESS-0167
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!

*NEW COLOR! *
 Code : Naila Long Sleeve Maxi DRESS-0168
Price : RM85 (Free Poslaju within Malaysia)    
Maxi Color : Dark Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



BRAIDED BELT

Braided belt! Aksesori yang paling digemari oleh sesiapa. Bila memakainya pasti akan memberi satu kelainan pada pemakai. Belt ni ada pelbagai jenis. Memang cantik dari luar tauu...  Jom tengok jommm..

NOTES : Berita baik! Untuk pembelian mana2 belt BERSAMA dengan mana2 dress dari kami, anda layak mendapat potongan harga RM5!


 Code : Braided Belt code BELT-016
Price : RM15 (Free Poslaju within Malaysia)    
Color : Dark Brown
Material : PVC
Ukuran : Maximum 35 inch
 Status : Sold Out!

 Code : Braided Belt code BELT-017
Price : RM10 (Free Poslaju within Malaysia)    
Color : Dark Brown
Material : PVC + Cotton
Ukuran : Maximum 35 inch
Status : Sold Out!




 



Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637

4 comments:

awana suzanna on August 6, 2012 at 7:43 AM said...

Salam sis... Warna purple tu ade lagi x?? Klu ade nk order..

awana suzanna on August 6, 2012 at 7:49 AM said...

Sis.. Sy nk isi form tuk order tu.. Sy pilih wrna biru.. Tp saya confius di cini.. Bila dah isi tu, kena tgu email pengesahan dulu ke and baru bank in duit? Bukti pembayaran bagaimana nk bagi tahu?

Anis Maisarra Mohd Zaini on August 8, 2012 at 4:38 PM said...

sis, xde less ke sikit ?? huhuhu .

ili ajeerah on August 8, 2012 at 10:05 PM said...

Sesuai untuk ketinggian tidak lebih dari 160cm? Kalo dalam 165cm jadi singkat ke?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress