Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, May 27, 2012

Batch 78 : Chiffon Ruffles and Printed Tops!

Posted by chantekdress at 12:33 PM
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)


SHEA CHIFFON RUFFLE BLOUSE

Assalamualaikum semua! Untuk update terbaru ni, kami bawakan 2 jenis blouse untuk anda.
Kedua dua blouse sagat cantik, sesuai untuk ke kerja dan untuk santai santai.

Bagi mereka yang gemarkan gaya berani dan lain dari yang lain, boleh cuba Shea Chiffon Ruffle Blouse. Dibuat daripada mateial chiffon, dan sentuhan ruffles di bahagian depan, buat anda nampak sangat cantik! Kemudian, ditambah dengan lipatan pleated di bahagian bawah ruffles. Susah sangat nak buatnya, tapi percayalah tentu anda puas hati dengan kecantikkannya.
Jika anda lebih kretif, hanya kenakan saja dengan skirt plain, nah! Dah jadi baju kurung modern ekspress!!

UKURAN UNTUK SHEA CHIFFON RUFFLE BLOUSE
Labuh dari bahu : 30 inch atau 77 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only




Ok jom tengok warna apa yang ada!


Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0126
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!

Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0127
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Orange
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few pc left! 

Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0128
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : White
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few pc left! 

Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0129
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Cream
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few pc left! 

Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0130
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Soft Pink
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!

Name : Shea Chiffon Ruffle Blouse
Code : DRESS-0131
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Mustard
Material : Chiffon
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few pc left!



LOLA PRINTED LONG SLEEVE SHIRT

Bagi mereka yang gemarkan gaya yang simple dan amat mudah, boleh cuba Lola Printed Long Sleeve Shirt.
Kemeja yang penuh gaya dan sangat cantik jika dipakai dengan seluar. Baju yang mudah sekali, hanya sarungkan dan siap, boleh keluar jalan jalan!!
Pelbagai gaya boleh dilakukan jika anda sukakan kelainan. Boleh digayakan dengan belt, lipat lengan, tanpa belt, tuck in atau lipat bahagian bawahnya! Senangkan?

Jom.. Ada 4 warna yang mesti anda lihat!!

UKURAN UNTUK LOLA PRINTED LONG SLEEVE SHIRT
Labuh dari bahu : 28 inch atau 72 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 16 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only





Name : Lola Printed Long Sleeve Shirt
Code : TOPS-087
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Peach
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!

Name : Lola Printed Long Sleeve Shirt
Code : TOPS-088
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Baby Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Name : Lola Printed Long Sleeve Shirt
Code : TOPS-089
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Soft Pink
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!

Name : Lola Printed Long Sleeve Shirt
Code : TOPS-090
Price : RM45 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Beige
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!









 


Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637



1 comments:

amAi Amal on June 7, 2012 at 10:52 AM said...

sis...untuk Adele Maxi Plain with Cardigan
Code : DRESS-0136
ade lagi tak...cantik sgt n murah..ples3

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress