Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, May 13, 2012

Batch 75 : Adele Maxi Plain NEW COLOR!!

Posted by chantekdress at 10:20 PM
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)


ADELE VERSION 4 PLAIN MAXI DRESS

Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM50 sahaja! Murahkan?


RM50, boleh dapat maxi dress dan penghantaran percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : version kali ini TIADA BELT PERCUMA.

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Gambar di bawah ialah contoh yuna dan beberapa gambar gadis2 cantik yang pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;) 


Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.


sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi



sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



Model is wearing Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-082 (Orange)


 Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!

UKURAN UNTUK ADELE VERSION 4 MAXI PLAIN
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)
 

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-080
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


 Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0112
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Khaki
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!



  Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0122
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Zinnia Gold
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


   Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0123
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Burnt Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


  Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0124
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Steel Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!


Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0125
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Purple Ribena
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Sold Out!







 


Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637


1 comments:

Salmiza on May 13, 2012 at 10:34 PM said...

blue cantik...purple pun cantik...huhu
nanti la gaji baru grab!

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress