Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, March 21, 2012

Batch 67 : Restock HOT SELLING ITEMS! Adele Maxi Plain and Leopard Print

Posted by chantekdress at 2:09 PM

 Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)


ADELE VERSION 4 PLAIN MAXI DRESS

*Notes : Adele Version 4 95% sama dengan yang pernah kami keluarkan dulu, bezanya, yang kali ni tiada butang. Dari segi warna, kualiti,saiz, semua sama :) 
Kalau tengok pic yuna dibawah ni, yuna pun pakai yang maxi tanpa getah di pinggang. hehe...

Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM50 sahaja! Murahkan?


RM50, boleh dapat maxi dress dan penghantaran percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : version kali ini TIADA BELT PERCUMA.

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Details untuk Adele V4 Maxi Dress Plain:

Labuh :53 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only


Gambar di bawah ialah contoh yuna dan beberapa gambar gadis2 cantik yang pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;) 


Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.


sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi



sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna


sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi



sumber gambar saya ambil dari : Lookbook



Model is wearing Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-082 (Orange)


 Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!

UKURAN UNTUK ADELE VERSION 4 MAXI PLAIN
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)



Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-078
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc Available!


Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-079
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Turquoise Green
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)
 

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-080
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)


Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-081
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)


Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-082
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Orange
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)

Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-083
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Purple
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)





 Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0112
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Khaki
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)

 
 Code : Adele V4 Maxi Dress Plain DRESS-0113
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)  
Color : Dark Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)






ADELE VERSION 5 MAXI DRESS LEOPARD PRINT

Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.
Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook

 Ok jom tengok maxi dress leopard dari chantekdress

UKURAN UNTUK ADELE VERSION 5 MAXI DRESS LEOPARD PRINT
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)

Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-084
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc Available!


Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-086
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Gold
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc Available!




Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-0114
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Cotton Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All Sold Out! Thank you :)



Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-0115
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : White
Material : Cotton Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Few Pc Available!




 


Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637

1 comments:

Siti DonutDonut on March 22, 2012 at 10:27 PM said...

Erkk .. Nakk Tanya .. Kalau Takk Preffred Guna Bank Takk Leyh Kea .. Sebab Siti Takk Dea Bank Lagi .. Siti Umo 13 Tahun .. Siti Nakk Gunakan Telefon Jea .. Bleyh Kea Tidak ?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress