Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Thursday, March 8, 2012

Batch 65 : Adele and Izara Maxi Fiesta!

Posted by chantekdress at 10:37 AM

ADELE VERSION 2 MAXI DRESS PLAIN


*Notes : Adele Version 2 99% sama dengan yang lama, bezanya, yang kali ni tiada getah. Gambar perbezaan ada dibawah. Dari segi warna, kualiti, harga,saiz, semua sama :) 
Kalau tengok pic yuna dibawah ni, yuna pun pakai yang maxi tanpa getah di pinggang. hehe...


Maxi plain ni skang tgh in trend. Memang simple dan senang digayakan. Bagi yang free hair tentulah anda boleh gayakan begitu sahaja. Bagi yang bertudung, jangan risau! Hanya sarungkan cardigan atau jacket (kalau ada jacket kulit lebih style!), atau inner baju pun boleh. Kemudian, pakailah shawl atau pashmina untuk lebih bergaya!.

Maxi sleeveless ni saya tgk kat butik-butik di pasaran, seperti Zara, Topshop dan Padini memang mahal, kalau x ada RM100 ke atas jangan harap lah untuk memilikinya. Tapi, hanya di chantekdress, anda boleh bergaya dengan harga RM55 sahaja! Murahkan?
Dan yang best lagi, chantekdress bermurah hati nak bagi free belt percuma untuk sesiapa yang beli Maxi ni.

RM55, boleh dapat maxi dress, belt percuma dan pos pon percuma (termasuk Sabah Sarawak!). 
Eh nak dapat kat mana harga tu.. Tentulah di chantekdress!!

notes : belt limited, sapa cepat dia dapat!!

Kain pun kualiti, setanding dengan yang mahal. Jadi apa lagi, jom kita tengok.

Gambar di bawah ialah contoh yuna dan beberapa gambar gadis2 cantik yang pakai maxi dress plain. Inspired ni.. ;) 


Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna



sumber gambar saya ambil dari : lookbook yuna

sumber gambar saya ambil dari : Lookbook


sumber gambar saya ambil dari : Lookbook



sumber gambar saya ambil dari : Lookbook




sumber gambar saya ambil dari : Lookbook




sumber gambar saya ambil dari : Lookbook





Ok jom tengok maxi!



UKURAN UNTUK ADELE V2 MAXI PLAIN DRESS
Labuh dari bahu  :51 inch atau 131 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 36 inch
Size : Free size and fit from S to M only

 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-070
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Yellow Green (Sangat cantik kat luar!)
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
  Status : All Sold Out! Thank you :)





 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-072
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Black
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)

 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-073
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Grey
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)


 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-074
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Magenta
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)




 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-075
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Blue
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Few pc left! Hurry girls..



 Code :Adele Version 2 Maxi Dress Plain code DRESS-0105
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia) 
Color : Purple
Material : Cotton Best!
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Few pc left! Hurry girls..




RESTOCK! IZARA PLAIN MAXI DRESS

suitable for tall person!




sumber gambar saya ambil dari blog Dian : Blog Dian Pelangi

 Ok, siapa nak cantik macam gadis gadis di atas ni, apa lagi jom tengok maxi plain from chantekdress!


 Model is wearing Izara Maxi Dress Plain DRESS-098 (Steel Blue)

Pelbagai cara boleh digayakan. Asalkan anda kreatif dan ingin kelihatan cantik ;)


Sumber gambar : Google


UKURAN UNTUK IZARA MAXI PLAIN DRESS
Labuh dari bahu  :58 inch atau 148 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 40 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 33 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller XL only

 
 
  Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-093
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)


 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-094
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)


  Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-095
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Yellow Mustard
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Few pc left! Hurry girls..


 Code : Izara Maxi Dress Plain DRESS-098
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Steel Blue
Material : Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : All Sold Out! Thank you :)





Email : chantekdress@gmail.com
Mobile Number : 019 2327637


1 comments:

ema on March 19, 2012 at 7:32 PM said...

salam...nk tanya.. maxi dress adele ni.. buttons tu juz perhiasan or leh bukak?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress