Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, October 10, 2010

Batch 18 : Shawl Pelangi and Inner

Posted by chantekdress at 2:09 PM
Hye customer chantek! Haa.. Hari ni kami dah update shawl pelangi chantek. Shawl ni restock kali kedua, sebelum ni ramai yang nak. Jom tengok, stock tak banyak ni. :)

OH YA, inner syria cotton kami dah tambah 2 warna baru. Jangan lupa tengok ye..



NEW COLOR INNER SYRIA COTTON

INNER SYRIA COTTON

RM11
(Free postage)

Panjang : Lebih kurang 11 inch


Inner Syria Cotton Maroon Red (Sold to Noor Azlin, Reserved to Nadia, Hanisah)
Inner Syria Cotton Light Grey (Reserved to Nabila, Noor Syariza, 1 Available)









RESTOCK SHAWL PELANGI



model pakai shawl kod PL2

SHAWL PELANGI CHANTEK


RM13
(Free postage)

Material Shawl : Mortada

*shawl ni agak panjang, so bagi saya memang best lah sebab boleh tutup dada*
From left to right :

SOLD OUT!

Shawl Pelangi PL2 (Sold to Hayati, Aza)





SHAWL PELANGI CHANTEK


RM13
(Free postage)

Material Shawl : Mortada

*shawl ni agak panjang, so bagi saya memang best lah sebab boleh tutup dada*
From left to right :

SOLD OUT!

Shawl Pelangi PL3 (Sold to Fatimah)




model pakai shawl kod PL4

SHAWL PELANGI CHANTEK


RM13
(Free postage)

Material Shawl : Mortada

*shawl ni agak panjang, so bagi saya memang best lah sebab boleh tutup dada*
From left to right :

SOLD OUT!

Shawl Pelangi PL4 (Sold to Haryantie, Noraminah)








model pakai shawl kod PL8

SHAWL PELANGI CHANTEK


RM13
(Free postage)

Material Shawl : Mortada

*shawl ni agak panjang, so bagi saya memang best lah sebab boleh tutup dada*
From left to right :

SOLD OUT!

Shawl Pelangi PL7 (Sold to Fatimah, Hayati)



SHAWL PELANGI CHANTEK


RM13
(Free postage)

Material Shawl : Mortada

*shawl ni agak panjang, so bagi saya memang best lah sebab boleh tutup dada*
From left to right :

FULLY BOOKED!

Shawl Pelangi PL8 (Sold to Amira, Nadia, Reserved to Nurul Ain)





Nak Order?

Please fill in the form.

Love,
misschantek





2 comments:

hannafauzann on October 19, 2010 at 6:49 AM said...

shawl ni da abis ke akk ?
tak bestnye . huhu

chantekdress on October 20, 2010 at 4:40 PM said...

hye hanna..

ye shawl ni dah habis licin. huhu..

jangan lupa like fb chantekdress.. senang nak dapat update terbaru. hee

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress