Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Monday, October 4, 2010

Batch 17 : Shawl Cotton Lycra Qaleesya

Posted by chantekdress at 9:27 PM
Okey seperti yang di janjikan, chantek dress update shawl baru yang memang tengah trend sekarang. Shawl cotton yang ada unsur-unsur lycra, jadilah shawl cotton lycra. Hehe..

Kainnya tak jarang, sejuk dan memang chantek sangat! Rasa macam rugi kalau tak ada sehelai dalam simpanan you alls.. Shawl ni memang sesuai sangat-sangat untuk mereka yang malas iron, terlewat nak pegi kelas atau pejabat, macam saya ni ha.. Hehe..

Saya bagi nama shawl cotton lycra qaleesya. Ok, selamat bershopping!!


SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA


Boleh jugak buat stail macam ni. Tapi,
pakai dengan inner la lagi cantik.
Model pakai shawl cotton lycra qaleesya color pink


Atau stail macam ala-ala tudung siti, pun sangat cantik!
Model pakai shawl cotton lycra qaleesya color pink


Ni pulak pakai inner 2 lapis. Lawa kan?
Model pakai shawl cotton lycra qaleesya color teal



SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya Dark Violet (Sold to Min)
Shawl Qaleesya Pale Purple (Sold to Norehan)
Shawl Qaleesya Dark Purple (Sold to Diana)





SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya Dark Grey (Sold to Mimie Fazira, Min)
Shawl Qaleesya Black (Reserved to Suzie)
Shawl Qaleesya Grey (Sold to Fatimah)






SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya White (Sold to Humaira)
Shawl Qaleesya Deep Sky Blue (Sold to Fatimah)
Shawl Qaleesya Baby Blue (Reserved to Nur Aswa)






SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya Olive Green (Reserved to Nadia)
Shawl Qaleesya Dark Brown (Sold to Humaira)






SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya Dark Teal (Sold to Mimie Fazira)
Shawl Qaleesya Teal (Sold to Anonymous)
Shawl Qaleesya Dark Blue (Sold to Fatimah)






SHAWL COTTON LYCRA QALEESYA

RM25
(FREE POSTAGE!!)

Material : Cotton Lycra


Shawl Qaleesya Pink (Sold to Fatimah, Siti Hawa)
Shawl Qaleesya Salmon Pink (Sold to Rabita)
Shawl Qaleesya Red Bricks (Sold to Lailatul)
Shawl Qaleesya Red (Sold to Norehan)





Nak Order?

Please fill in the form.

Love,
misschantek



8 comments:

*cilipadi=hafizah* on October 6, 2010 at 7:07 PM said...

dear,
black lycra available lagi tak?

chantekdress on October 6, 2010 at 11:25 PM said...

hye cilipadi..

dear, black tu dah ada org booked.. :)

'aishah (◕‿◕✿) on November 1, 2010 at 8:42 AM said...

ni semua da sold out ke?

chantekdress on January 2, 2011 at 12:34 AM said...

Hye 'aishah (◕‿◕✿),

Ye semua dah sold out.

Leeya on March 23, 2011 at 7:15 PM said...

dark purple ade lg x?

aten_abel on June 22, 2011 at 8:45 AM said...

nak tanye, kalau gune paypal xleh ke sebab saya kat US, and agak susah nak dapatkan western union punye banking..

Aidanatasya on June 29, 2011 at 1:34 PM said...

takde ke restock lagi??

siti mahiza on September 13, 2012 at 8:35 PM said...

xde restok ker??? huuu

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress