Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, November 6, 2012

Batch 98 : Camilla Maxi Embosses Stripe

Posted by chantekdress at 11:00 AM
Notes : To order, please fill in the form, or u can email me (chantekdress@gmail.com) your details and items, or you also can SMS me at 019 232 7637. Thank you. :)

CAMILLA MAXI EMBOSSES STRIPE

Salam semua! Update kali ni kami bawakan Maxi Plain tapi ada corak stripe. Haa macam mana tu..
Kalau nak tahu kenalah cuba beli.. Maxi ni best sangat, dibuat daripada material lycra tebal, so memang tak jarang ok.

Sesuai untuk dipakai kemana saja, memandangkan maxi ni tengah trend sekarang, jadi maxi ini perlu ada dalam salah satu koleksi pakaian anda.

Macam macam gaya yang anda boleh cuba, as long as menutup aurat ya :)
 Ok ni close up maxi ni.
Maxi ni kalau tengok memang ada corak garis garis, dan kaau kita pegang akan rasa garisannya. Sebab tu, saya panggil embosses maxi











UKURAN UNTUK MAXI PLAIN
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm


Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)

Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0201
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Blue
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!




Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0202
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Blue
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!



Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0203
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Mustard
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!





Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0204
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!






Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0205
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Grey
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Fully Booked!



Code : Camilla Maxi Embosses Stripe DRESS-0206
Price : RM55 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Pink
Material : Thick Lycra
Ukuran : Sila refer di atas..
 Status : Sold Out!








Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637




1 comments:

KPGisMe on November 9, 2012 at 3:04 PM said...

dress ni straight cut ke kembang bawah ek?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress