Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, June 20, 2012

Batch 83 : Restock Adele Maxi Leopard Print!

Posted by chantekdress at 10:00 AM

ADELE VERSION 5 MAXI DRESS LEOPARD PRINT

Notes : Semua gambar contoh ini diambil dari google. Dibawah setiap gambar, saya letakkan link asal saya ambil gambar ini.

 Sumber saya ambil dari : Blog
Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook


Sumber saya ambil dari : Lookbook



Sumber saya ambil dari : Lookbook

 Ok jom tengok maxi dress leopard dari chantekdress

UKURAN UNTUK ADELE VERSION 5 MAXI DRESS LEOPARD PRINT
Labuh dari bahu  :53 inch atau 136 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 15 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only
*sesuai untuk mereka yang memiliki ketinggian tidak lebih dari 160 cm
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)


Wear with Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-086.





Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-085
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Gold
Material : Lycra Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!

Code : Adele V5 Maxi Dress Leopard DRESS-086
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Dark Gold
Material : Lycra Cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All sold out!





DIANDRA CARDI BLOUSE 2 IN 1

Kenapa 2 in 1? Macam air kopi pulak! Haaa jangan tak tahu, sebenarnya, blouse ni ada dua cara untuk pakai. Pertama, cara pakai nampak ala-ala pakai cardigan! Kedua pulak, naikkan leihan kain itu dan letak dibelakan, jadilah batwing blouse yang cantik! Lebih cantik lagi kalau pakai belt, perghhh memang menarik perhtian ramai lah nanti! Blouse ini ada 5 warna, harga RM50 (Free poslaju seluruh Malaysia!), wowww cukup murah tuu.. Tak perlu berbelanja untuk tiket parking, tol dan minyak, blouse ini akan sampai di depan rumah anda ;)

UKURAN UNTUK DIANDRA CARDI BLOUSE 2 IN 1

Labuh :29.5 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 30 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size and fit from S to smaller L only




 
Ok, kalau anda berminat nak mendapatkan bag yang digayakan, boleh klik




Code : Diandra Cardi Blouse 2 in 1 code TOPS-049
Price : RM50 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color :Camel
Material : Cotton Sedap!
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : All sold out!






Perlukan Jacket?? We have!!


BELLA BLAZER WITH BEADS

UKURAN UNTUK BELLA BLAZER WITH BEADS
Labuh dari bahu (belakang)  :19 inch atau 49 cm
Labuh dari bahu (depan) :23inch atau 59 cm
Bahu : Fits from 12 inch until 14 inch
Dada : Fits from 32 inch until 36 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 28 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 38 inch
Size : Free size!! Boleh muat orang bertubuh S hingga M!!!
 
Notes : Sekiranya ukuran lilit badan anda dalam lingkungan ukuran yang saya beri, maknanya anda muat ;)

 
 Name : Bella Blazer With Beads code CARDI-029
Price : RM60 (Free Poslaju within Malaysia)   
Color : Black
Material : Thick cotton
Ukuran : Sila refer di atas..
Status : Available!






 


Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
Website : http://chantekdress.blogspot.com/
Twitter : http://twitter.com/chantekdress
Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
Email : chantekdress@gmail.com
HP Number : 019-2327637

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress