Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, April 13, 2011

Batch 39 : Love Fashion Tops

Posted by chantekdress at 10:03 AM
Hye semua! Ok taknak cakap banyak. Hari ni chantekdress keluarkan tops dan seluar palazzo yang sangat chantek! Jom kita tengok apa yang ada.



 BATWING LONG SLEEVE TOPS

Tops ni materialnya ala-ala butik berjenama mahal, seperti topshop, zara, dan f21. 
Di chantekdress, anda boleh dapatkan dengan harga RM40 sahaja.
Boleh gayakan dengan jeans, palazzo pants, long skirt, slacks, dan macam-macam lagi. 
Chantekdress tunjukkan contoh style yang boleh anda gayakan dengan Batwing Long Sleeve Tops. Ada 4 warna semuanya.

Tawaran menarik! Kalau beli lebih dari satu, chantekdress akan bagi diskaun. :)


Pakai dengan palazzo grey

Tuck in style





Jom kita tengok warna apa yang ada.


BATWING LONG SLEEVE TOPS
code : TOPS-001

Price : RM40 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 24 Inch
Bahu : Can stretch from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 34 Inch, Maximum 40 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 32 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 38 Inch

Color : Black
Material : Cotton best!
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)


SOLD OUT!

Status Availability : Sold to Munirra, Gee, Sya, Liyana



BATWING LONG SLEEVE TOPS
code : TOPS-002

Price : RM40 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 24 Inch
Bahu : Can stretch from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 34 Inch, Maximum 40 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 32 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 38 Inch

Color : Denim Blue
Material : Cotton best!
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)


Status Availability : Sold to Gee, Still available



BATWING LONG SLEEVE TOPS
code : TOPS-003

Price : RM40 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 24 Inch
Bahu : Can stretch from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 34 Inch, Maximum 40 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 32 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 38 Inch

Color : Sand
Material : Cotton best!
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)

SOLD OUT!

Status Availability : Sold to Gee x 2, Syazwani



 
 BATWING LONG SLEEVE TOPS
code : TOPS-004

Price : RM40 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 24 Inch
Bahu : Can stretch from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 34 Inch, Maximum 40 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 32 Inch
Pinggul : Minimum 30 Inch, Maximum 38 Inch

Color : Soft Grey
Material : Cotton best!
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)

SOLD OUT!

Status Availability : Sold to Marion, Darling, Watie,Huda, Nadia, Nabil




SOFT STREET SHIRT

Tshirt ni nampak biasa, tapi kalau anda tengok lagi sekali, sebenarnya tshirt ni unik sangat!
Warna soft pink memang jadi kesukaan ramai. Cara pakai? Tentulah senang! Macam-macam gaya yang anda boleh gayakan dengan soft street tshirt ni. Kenapa soft? Sebab materialnya sangat soft macam bayi.. :)

Contoh : Kalau berani, boleh ikat dan gulungkan tshirt ni dan pakai dengan inner atau puff sleeve polkadot macam chantekdress pernah jual ni. :)


Atau tak nak gulung pun tak pe, just pakai santai-santai. Selain dari tu, boleh kenakan dengan knitted
cardigan atau military style jacket.Jangan lupa, palazzo pants or your favorite jeans!


SOFT STREET SHIRT
code : DRESS-037

Price : RM39 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 26 Inch
Bahu : Can stretch from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 32 Inch, Maximum 38 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 30 Inch

Color : Soft Pink
Material : Cotton best!
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)

Status Availability : Sold out and no stock!





 ROCK SKULL LONG TOPS





ROCK SKULL LONG TOPS
code : DRESS-035

Price : RM35 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 32 Inch
Bahu : Can fit from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 32 Inch, Maximum 38 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 30 Inch
Pinggul : Minimum 32 Inch, Maximum 40 Inch

Color : White with Black Skull
Material : Cotton
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)

Status Availability : Available





 GIRLS LONG TOPS

Sama macam rock skull long tops, cumanya coraknya berbeza.
Kali ni chantekdress padankan dengan Ariana Long Skirt, dan Bella Handbags.
Juga ada sleeveless cardi yang telah dicantumkan dengan tops ni.

Tops ni limited stock. No restock able




GIRLS LONG TOPS
code : DRESS-036

Price : RM35 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 29 Inch
Bahu : Can fit from 14 Inch until 16 Inch
Dada : Minimum 30 Inch, Maximum 36 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 30 Inch
Pinggul : Minimum 32 Inch, Maximum 38 Inch

Color : White with Black Skull
Material : Cotton
Size : Free Size (But only fits person from S to L size)

Status Availability : Sold out and no stock!


PALAZZO SOFT PANTS

Palazzo ni memang tengah in trend sekarang.Sesuai dipakai kemana-mana sebab ianya sangat selesa.
Boleh pakai dengan dress, tshirt, long tshirt, kemeja, tops, dan macam-macam lagi. Rugi kalau x ada sehelai dalam almari anda. :)

Oh ya, bagi yang pregnant chantekdress rasa anda boleh pakai palazzo soft pants ni.


PALAZZO SOFT PANTS
code : PALAZZO-001

Price : RM43 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 38.5 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 33 Inch
Peha : Maximum 23 Inch
Pinggul : Minimum 32 Inch, Maximum 42 Inch

Color : Dark Grey
Material : Cotton
Size : Free Size (But only fits person from S to smaller XL size)


Status Availability : Sold out and no stock!


PALAZZO SOFT PANTS
code : PALAZZO-002

Price : RM43 (Free Postage)

Ukur Lilit:

Panjang : 38.5 Inch
Pinggang : Minimum 25 Inch, Maximum 33 Inch
Peha : Maximum 23 Inch
Pinggul : Minimum 32 Inch, Maximum 42 Inch

Color : Black
Material : Cotton
Size : Free Size (But only fits person from S to smaller XL size)

Status Availability : Sold out and no stock!

0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress