Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Sunday, September 5, 2010

Batch 14 : Shawl Eksklusif Part 1

Posted by chantekdress at 9:43 PM
Salam ramadhan semua! Hari ni dah ramadhan yang ke 24 rupanya.. Cepatnya... Bulan syawal pun hampir tiba. Nak bergaya tak? Kalau nak jom tengok shawl eksklusif from chantekdress..

Harga shawl ni ialah RM35.. Kenapa RM35? Sebab, shawl ni kain dia sangat chantek, pattern yang agak susah nak jumpa, dan ianya custom made. Wat masa ni kita keluarkan 1 design tapi ada 3 corak yang berbeza.. Ada heavy, ada ringkas, dan ada yang sama. Tak rugi beli.. :)


Oh ya, sebelum tu, chantekdress akan buat penghantaran terakhir pada hari selasa (12 tengahari). Last payment yang boleh diterima pada isnin ya.. Pastu, chantekdress nak balik raya.. Weee...!!



SHAWL EKSKLUSIF RANIA A


SHAWL EKSKLUSIF RANIA A

RM35
(FREE POSTAGE!!!)
Material : Quality Chiffon
Color : Dark Brown
From left to right :

Shawl Eksklusif Rania Design A (Sold to Aleesya, 1 Available)





SHAWL EKSKLUSIF RANIA B


SHAWL EKSKLUSIF RANIA B

RM35
(FREE POSTAGE!!!)
Material : Quality Chiffon
Color : Dark Brown
From left to right :

SOLD OUT!

Shawl Eksklusif Rania Design B (Sold to Ira, Syazleena)





SHAWL EKSKLUSIF RANIA C


SHAWL EKSKLUSIF RANIA C

RM35
(FREE POSTAGE!!!)
Material : Quality Chiffon
Color : Dark Brown
From left to right :

Shawl Eksklusif Rania Design C (Reserved to Alia, 1 Available)





To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek


0 comments:

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress