Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, July 28, 2010

Batch 11 : Bags dan leggings

Posted by chantekdress at 12:55 PM
Salam semua.. Okay kali ni ada leggings dan beg. Chantek chantek belaka.. Leggings ni kalau pakai dengan dress atau tshirt labuh dan longgar tu, memang chantek lah! Okay kat sini miss chantek nak bagi beberapa tips kalau nak pakai leggings..
  1. Kalau pakai legging warna cerah, make sure anda semua pakai dengan baju yang warna gelap. Kalau pakai leggings gelap, pakailah dengan baju warna cerah.
  2. Kalau peha besar, digalakkan pakai leggings yang warna gelap.
  3. Pastikan baju tu tutup pinggul. Boleh cuba dengan dress yang chantek jual ni.. Sebab dress2 kami banyak yang tutup punggung. Elakkan pakai baju ketat. Bukan apa, kalau pakai baju ketat dan tak tutup punggung, nanti banyak pulak orang yang ikut kamu.. Huhu.. Kalau nak jugak pakai baju ketat dan tak tutup punggung, better pakai jeans atau skirt.. Yang tu lebih selamat.
  4. Last sekali, kalau nak nampak macam ala-ala bohemian atau kasual, pakai je dengan kasut flat shoes atau wedges. Chantek percaya, mesti dalam koleksi korang akan ada jugak 1 kasut wedges. Then kalau nak nampak glemerrrr, pakai la leggings dengan kasut tumit tinggi.




LEGGINGS



LEGGINGS YANG CHANTEK

RM20
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : Strechable Cotton
Size : Its free size. Best fits S until smaller XL

ALL SOLD OUT!

Brown Leggings (Sold to Norhedah, Sal)
Grey Leggings (Sold to Farahiyah, Norhedah)
Black Leggings (Sold to LR, Diana, Sue, Norhedah, Hana, Farah Sherr, Adlina )

Promotions! Beli leggings dengan mana- mana dress, dapat harga RM17 satu!




BEG CHANTEK A



boleh jugak buat beg silang

BEG CHANTEK A

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Material Bag : PVC
Warna : Mustard/Kuning Gelap


Beg Chantek A - Code SL1 (Sold to Juliana)



bahagian dalam

BEG CHANTEK A


RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Material Bag : PVC
Warna : Grey

Sold Out!

Beg Chantek A - Code SL2 (Sold to Iylia)




BEG CHANTEK B


Beg ni dia tali cerut. Cantik!


Boleh jugak di buat beg galas.. atau bagpack.


atau boleh jugak buat beg silang atau galas tepi...


BEG CHANTEK B

RM43
(FREE POSTAGE!!!)
Material Bag : PVC dan kain
Warna : Grey dan Hitam

Sold Out!

Beg Chantek B - Code KK1 (Sold to Naem)



BEG CHANTEK B

RM43
(FREE POSTAGE!!!)
Material Bag : PVC dan kain
Warna : Hijau gelap dan Putih

Sold Out!

Beg Chantek B - Code KK2 (Sold to Nana)



Yang ni lain sikit dengan Beg B. Bezanya pada penutup beg dan zip kat depan beg tu..
Yang lain sama saja.


BEG CHANTEK C

RM43
(FREE POSTAGE!!!)
Material Bag : PVC dan kain
Warna : Merah dan Putih

Sold Out!

Beg Chantek C - Code KL1 (Sold to Siti Hajar)




To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek




5 comments:

yUmIe on July 29, 2010 at 5:30 PM said...

waaaa cik chanteksss...sume beg yg berkenan dihati dh disambar org..especially beg kaler grey itu..uhukkk..uhukkk..

chantekdress on July 29, 2010 at 5:32 PM said...

hye yumie..
amek la yg kaler lain. hehe :D

biarlah bL0g berbicara on January 23, 2011 at 11:12 PM said...

dlm byk2 beg nie mne yg still available yer..???

chantekdress on January 31, 2011 at 10:11 PM said...

Hye.. semua dah habis.. :)

Cik Wani on July 13, 2011 at 9:34 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress