Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Wednesday, May 5, 2010

Batch 5 : Long Cardigan yang memang HOT!!

Posted by chantekdress at 2:20 PM
Hye gurls!! Gud news.. Gembiranya nak bagitahu yang long cardi dah di restock. Ada 3 colour, black, dark brown dan grey. Hurry.. Dah ramai yang book especially black.
Lepas habis cardi ni kami pun tak pasti bila boleh restock.

Happy shopping gurls!

--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN GREY
--------------------------------------------------------------------------------

Ni contoh nak pakai cardigan. Boleh pakai dengan T-Shirt, Dress. Kalau kita kat rumah tiba-tiba nak keluar gi makan ke, sarungkan aje cardi ni.. Senang kan? Kalau nak nampak santai, sarungkan cardigan tanpa belt.
Kalau nak stailo, pakai dengan belt.
Mana-mana pun tak apa janji u all selesa dan menutup aurat! Hehe..

Cardi ni boleh muat sampai XL. Ianya free size


Contoh Pakai Dengan Belt



Contoh Pakai Dengan Bersahaja, tanpa Belt

LONG CARDIGAN GREY

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton
Shawl : Nanti next update... Tunggu ya... Lawa gila shawl ni.


FULLY BOOKED!

1. Sold to Rohanawati
2. Sold to Norly
3. Sold to Kamelia
4. Reserve to Maria
5. Reserve to Siti Norhafiza






--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN DARK BROWN
--------------------------------------------------------------------------------

LONG CARDIGAN DARK BROWN

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton


FULLY BOOKED!

1. Sold to Noreen
2. Sold to Shazreen
3. Sold to Nurul Aini
4. Reserve to Sharifah Khalilah
5. Reserve to Anis Puteri




--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN BLACK
--------------------------------------------------------------------------------



LONG CARDIGAN BLACK

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton


FULLY BOOKED!

1. Sold to Ziadora
2. Sold to Izzah
3. Sold to Nurul Aini
4. Sold to Azlina
5. Sold to Diana
6. Sold to Mira
6. Sold to Kak Lin
7. Sold to Kak Gee
8. Sold to Suhana
9. Sold to Siti Zainab
10. Sold to Lily
11. Sold to Farhah Ayob
12. Sold to Mimie
13. Sold to Syazwani
14. Sold to Syahidah Nafisah
15. Reserve to Deena
16. Reserve to Kak Fadz
17. Reserve to Haryati
18. Reserve to Sue
19. Reserve to Ieda
20. Reserve to Maria






To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek




3 comments:

Hajar Yumi on March 28, 2011 at 9:12 PM said...

salam....xde ke restock untuk cardigan nih???gerammmm arh.....

chantekdress on March 29, 2011 at 10:10 AM said...

wslm hajar.. huhu wat masa ni x de lagi tp kami ada yg warna pink and merah. :)

Miza Yusof on May 24, 2011 at 11:52 PM said...

salam. dear, miza nak order cardigan warna hitam 1. boleh ?

 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress