Order Form Chantek

Name:
Email Address:
Address :
Item(s) :
Contact Number :
Preferred Bank : Maybank
CIMB
BSN
RHB
Bank Islam
Western Union

Tuesday, June 29, 2010

Announcement.. Blog akan tutup 5 hari..

Posted by chantekdress at 9:17 PM 0 comments
Helloww semua... Chantek dress mintak maaf... Blog chantek tutup kejap sebab nak bercuti. Kejappp je tak lama... 5 hari saja tutup... Hehe..

Jadi, bagi siapa siapa yang buat payment pada 30 jun dan keatas, mrs chantek akan pos kan barang anda pada 6 julai 2010.. Jadi minta bersabar ye.. Hehe..

Sama lah juga bagi sesiapa yang order, atau hantar email, atau nak tukar link, atau tanya apa-apa, saya akan balas pada 6 julai 2010 ya...

Terima kasih semua customer ku yang memang chantek! =)

*warna warni betul tulisan.. hehe...*




Love,

MyEm0.Com

-chantekdress-

Monday, June 28, 2010

Batch 8 : Puff Jacket and Dress Again!

Posted by chantekdress at 4:33 PM 3 comments



GREY PUFF SLEEVE JACKET


Contoh idea nak pakai jaket ni. Menarik kan?

Model is wearing Grey jacket size A (S to M)


GREY PUFF SLEEVE JACKET


ALL SOLD OUT!

RM45
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : stretchable Cotton
Size : This jacket have 2 size.

Size A (Fits S to M)

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 36 inch
Pinggang =
Maximum 30 inch


Size B (Fits L to XL)

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 43 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch


Grey Puff Sleeve Jacket Size A (Sold to Zuraida)
Grey Puff Sleeve Jacket Size B (Sold to Baby)




BLACK PUFF SLEEVE JACKET



BLACK PUFF SLEEVE JACKET

ALL SOLD OUT!

RM45
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : stretchable Cotton
Size : This jacket have 2 size.

Size A (Fits S to M)

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 36 inch
Pinggang =
Maximum 30 inch


Size B (Fits L to XL)

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 43 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch

Black Puff Sleeve Jacket Size A (Sold to Erne)
Black Puff Sleeve Jacket Size B (Sold to An, Marhana, Nabihah, Anna)





ENGLISH PINK ROSE DRESS




Boleh jugak pakai dengan long cardigan ni dan belt. Cantik kan?
Harga cuma RM30. Dan penghantaran percuma!!


ENGLISH PINK ROSE DRESS

RM30
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : Chiffon
Size : Its free size. Best fits S until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 36 inch
Pinggang =
Maximum 33 inch
Punggung = Maximum 42 inch
Panjang dress = 23 inch atau 59 cm

ALL SOLD OUT!

English Pink Rose Dress (Sold to Fatin Aimi)





ENGLISH ORANGE ROSE DRESS


Pakai dengan inner pun boleh.


ENGLISH ORANGE ROSE DRESS

RM30
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : Chiffon
Size : Its free size. Best fits S until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 36 inch
Pinggang =
Maximum 33 inch
Punggung = Maximum 42 inch
Panjang dress = 23 inch atau 59 cm

ALL SOLD OUT!

English Orange Rose Dress (Sold to Khairun-Nisa)




ENGLISH RED ROSE DRESS


ENGLISH RED ROSE DRESS


RM30
(FREE POSTAGE!!!)
Material dress : Chiffon
Size : Its free size. Best fits S until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 36 inch
Pinggang =
Maximum 33 inch
Punggung = Maximum 42 inch
Panjang dress = 23 inch atau 59 cm

ALL SOLD OUT!

English Red Rose Dress (Sold to Siti Hajar Farhana)



To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek



Thursday, June 24, 2010

Batch 7 : Long Sleeve Roses Dress

Posted by chantekdress at 4:38 PM 2 comments
Assalamualaikum dan hye semua! Chantek dress kembali lagi. Batch ni ada dress lengan panjang kain cotton yang chantekkkkkk sangat! Mmg lawa kalau dipakai. Ok sebelum tengok dress dress tu, miss chantek ada ukur dress ni. Supaya customer yang chantek-chantek senang nak buat pilihan. Ok happy shopping! :)

Tips pakai long sleeve dress ni : Kamu boleh pakai dengan jeans, legging dan kalau nak lebih sopan, boleh pakai dengan skirt... Pakai pegi office pun boleh ni :)

Untuk yang tidak bertudung, boleh pakai dress ni macam dalam gambar, dan untuk yang bertudung, boleh pakai dengan shawl atau tudung bawal atau tudung ariani atau apa2 la jenis tudung, asalkan kamu selesa! hehe...

Kasut? Saya suka wedges! Hehe.. Atau boleh pakai heels, or sandal biasa. Nak lebih berani? Pakai la boot.. Lawa kan?

Handbag, boleh cuba hobo bag... Atau pakai je tas tangan comel yang kamu ada... Pun tetap menarik. Macam saya kata tadi, pakai lah apa pun, asalkan kamu rasa confident dan selesa. Penting tu.

Then untuk nampak ilusi kurus skit, pakai la belt. Baru nampak ramping. :)


Ukuran ni bukan ukur lilit tau. Yang ni ukur dari kiri ke kanan sahaja.

Yang ni baru ukur lilit dress ni :

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch


All sold out! Thanks



LONG SLEEVE BLACK RED ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE BLACK RED ROSES DRESS


RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve Black Red Roses Dress (Reserved to Quzaimah)





LONG SLEEVE WHITE PINK ROSES DRESS


Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE PINK ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Pink Roses Dress (Sold to Aznariah)





LONG SLEEVE WHITE RED ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE RED ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Red Roses Dress (Sold to Hasmira)





LONG SLEEVE BLACK PINK ROSES DRESS


Front view

Back view


LONG SLEEVE BLACK PINK ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L
Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve Black Pink Roses Dress (Sold to Zakiah)






LONG SLEEVE WHITE ORANGE ROSES DRESS

Front view

Back view


LONG SLEEVE WHITE ORANGE ROSES DRESS

RM40
(FREE POSTAGE!!!)
Belt tak termasuk
Material dress : Cotton
Size : Its free size. Best fits M until L

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 38 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch
Panjang dari bahu ke bawah = 30 inch

Long Sleeve White Orange Roses Dress (Sold to Sakinah)




To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek


Wednesday, June 23, 2010

Long Cardigan menjelma lagi... Jom Order

Posted by chantekdress at 8:48 PM 0 comments
Hye semua. Chantek dress dah balik.. Hehe.. Okay skang ni ada beberapa cardigan yang lebih dalam stock chantekdress.. So untuk customer yang berminat, boleh la isi form yang di sediakan ya? Make sure ur email address is valid. Okes??

Happy shopping!!


--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN WHITE
--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN WHITE

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton

SIZE : Free Size

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 42 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch



Sold Out!!

Sold to Siti Norafifah




--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN BLACK
--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN BLACK

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton

SIZE : Free Size

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 42 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch



Fully Booked!!

1. Sold to Zakiah
2. Sold to Yulieana
3. Sold to Zatilaqmar
4. Sold to Sakinah Nizam
5. Sold to Hana
6. Sold to Siti Munirah
7. Reserved to Kate Ahmad
8. Reserved to Hana
9. Reserved to Alia



--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN ELECTRIC BLUE
--------------------------------------------------------------------------------
LONG CARDIGAN ELECTRIC BLUE

RM46
(FREE POSTAGE!!!)
Material Cardigan : Stretchable Cotton

SIZE : Free Size

Ukur lilit : -
Dada =
Maximum 42 inch
Pinggang =
Maximum 36 inch
Punggung = Maximum 45 inch



Sold Out!!

Sold to Khairun-Nisa









To Order, Please fill in the form.

Love,
misschantek



Wednesday, June 9, 2010

Announcement : Blog tutup kejap

Posted by chantekdress at 12:38 AM 3 comments
Ting tong... ting tong... Hye semua customer yang chantek-chantek.. Lama chantek dress tak upload dress yang lawa-lawa kan.. Haa.. ni sebab miss sangat bizilah sejak akhir-akhir ni. Ok miss nak buat announcement. Blog ni akan stop kejap... Kedai tutup la.. (-.-).. oho.. bukan saja- saja nak tutup kedai.. Tapi tutup dalam masa 2 minggu. Mulai esok (9 jun 2010) sampailah rabu (23 jun 2010). Miss chantek akan melangsungkan perkahwinannya pada 12 jun 2010 bersama dengan mr chantek... hehe... Jadi tu yang bizi sikit.. So segala emel emel dan penghantaran (if ada orang buat bayaran time tu), miss minta maaf la.. miss akan hantar dan balas emel-emel tu selepas 23 jun. Okay... Thanks to all my lovely customer. I love u!! (^^,)

Comel kan bear ni.. hehe..



Tarikh tutup kedai : 9 Jun 2010 hingga 23 jun 2010
Tarikh kahwin : 12 Jun 2010
Tempat : Kelantan

Ada sapa2 nak datang? Hehehe...



Thanks ya!!



 

Copyright © 2011 Design by Chantek Dress